Oslo kommune velger Dønn grønn

 
Oslo kommune velger Dønn grønnDønn grønn har allerede 10 budbiler som skal frakte varer inn og ut av Oslo på en miljøvennlig måte.
Vann- og avløpsetaten i Oslo kommune har inngått ny rammeavtale om intern transport med Dønn grønn. De grønne budbilene satser på miljøvennlig transport.

På kort tid har budbiltjenesten Dønn grønn inngått mange avtaler om miljøvennlig transport i Oslo Nå har også Vann- og avløpsetaten i Oslo kommune inngått ny rammeavtale med budbilene om intern transport i etaten. Tidligere har Skatteetaten inngått avtale med de grønne budbilene, heter det i en pressemelding.

– Vi er selvfølgelig veldig fornøyd med at Vann- og avløpsetaten i Oslo kommune har valgt oss. Spesielt hyggelig er det at de har lagt vekt på at vi har en tjeneste som består av bare elektriske biler, sier daglig leder Per-Jørgen Melnes i Transport-Formidlingen SA som står bak Dønn grønn.

Grønn frakt i Oslo

Oppdraget består av intern frakt av vannprøver og post, pakker og rekvisita mellom etatens forskjellige vann- og renseanlegg samt kontorene. Avtalen ble signert rett etter påske og trer i kraft umiddelbart.

I gjennomgangen av tilbudene fra flere leverandører blir Dønn Grønns tilbud vurdert bedre enn de andre tilbyderne på alle punkter. Avtalen er tildelt etter en vurdering av kvalitet og pris. I vurderingen av kvalitet var miljø en viktig faktor.

Stor aktør 

Dønn grønn er etablert av Transport-Formidlingen SA, som har 70 års erfaring innen transportbransjen. Dønn grønn har allerede 10 budbiler som skal frakte varer inn og ut av Oslo på en miljøvennlig måte.

– Vi må tenke miljøvennlig. Som en stor aktør i transportbransjen er det helt naturlig at vi leter etter løsninger som gjør vår virksomhet bedre for omgivelsene, sier Per-Jørgen Melnes i Transport-Formidlingen SA.

De nye budbilene er blitt godt mottatt etter oppstarten i desember.  Avtalen med Vann- og avløpsetaten er bare én av flere med store aktører.

– Vi må gjøre det vi kan for å utforske mulighetene til å endre bransjen og finne gode løsninger. Som alle andre bransjer må vi tilpasse oss endrede krav fra omgivelsene. Løsningen på utfordringene med miljøet er at vi endrer miljøfokuset. Budbilene Dønn grønn er er et viktig steg, men vi følger også nøye med på utviklingen når det gjelder tyngre kjøretøy også, sier Melnes.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår