OSO Hotwater ansetter ny Country Manager

 
OSO Hotwater ansetter ny Country Manager
OSO Hotwater har ansatt Rune Rystad som ny Country Manager Norge fra 1. desember 2021.

Rune kommer fra Xylem Water Solutions hvor han de siste fire årene har jobbet som salgssjef. Rune har 25 år med ledererfaring fra VVS/VA bransjen og er utdannet rørleggermester og VVS tekniker.

- Vi ser fram imot få Rune på laget. Med Runes erfaringsbakgrunn kan vi videreutvikle den norske organisasjonen vår i tråd med kundenes krav. OSO Hotwater er i stadig vekst og som markedsledende er det viktig at vi har de riktige menneskene i vår organisasjon, sier salgsdirektør Lars Ødegård.

OSO Hotwater er Europas ledende produsent av rustfrie varmtvannsberedere og markedsleder i Norge gjennom 90 år. OSO er en norskeid familiebedrift med høyteknologisk produksjon i Norge og Sverige, 200 medarbeidere og omsetning på ca. 700 MNOK. Bedriften er en pionér innen miljøarbeid med 50 års innsats for minimal ressursbruk, høy energieffektivitet og lang levetid på produktene. Som en av verdens første produsenter av rustfrie beredere, fortsetter OSO å introdusere innovasjoner innen berederteknologi på det norske markedet.   

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår