OSO Hotwater søker Teknisk Supportmedarbeider

 
OSO Hotwater søker Teknisk Supportmedarbeider
OSO Hotwater er Europas ledende produsent av rustfrie varmtvannsberedere, med høyteknologisk produksjon i Norge. Virksomheten er en Norskeid familiebedrift og en pionér innen miljøarbeid gjennom 50 år. Med hovedkontor og fabrikk i Norge, og etablerte datterselskaper innen produksjon og salg i Sverige og England, har OSO Hotwater Group 180 engasjerte medarbeidere og en omsetning på ca. 450 millioner. OSO er et firma med sterke vekstambisjoner innen flere industrisegmenter, og eksportvirksomheten utgjør ca. 45 %.

Teknisk supportmedarbeider:
Som del av vår tekniske avdeling vil du være kontaktpunkt for henvendelser innen produkt / support fra våre kunder / salgsavdelinger primært i Norge, men også for våre agenter og datterselskaper ved behov. Du vil være ansvarlig for utarbeidelse av tekniske spesifikasjoner for industri- og varmeanlegg og dimensjonere våre produkter for et optimalt samspill med bl.a. alternative energikilder. Noe ekstern kundeoppfølging og befaringer på anlegg. Servicevennlighet, ekspeditt oppfølging av henvendelser og stor grad av ansvarsfølelse er nøkkelord for stillingen.

Oppgaver / ansvar:

  • Teknisk support mot grossist, rørlegger og forbruker
  • Dimensjonering av storberederanlegg og boligvarmesystemer
  • Tekniske informasjonsmøter i samarbeid med salgsteam

Erfaring / utdannelse:

  • Rørlegger, prosjektleder vvs, mester
  • Erfaring innen teknisk salg / support
  • Gode Norsk / Engelsk kunnskaper

Personlige egenskaper:

  • Stor grad av selvstendighet og ansvarsfølelse
  • Vilje og ønske om å yte ekstraordinær service
  • Gode kommunikasjonsegenskaper

Vi søker positive, effektive og innsatsvillige personer med stor grad av ansvarsfølelse. OSO tilbyr en stilling med korte beslutningsveier og gode muligheter for videre utvikling. Stillingen er lokalisert i Hokksund hvor bedriften har hovedkontor. Se forøvrig www.oso.no.

Søknad med CV (inkl. referanser) sendes Teknisk sjef Tom Røine; tom.roine@osohotwater.com mrk. Teknisk support. Søknadene behandles løpende.


comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår