Øwre-Johnsen AS debuterer på VVS-dagene

 
Øwre-Johnsen AS debuterer på VVS-dageneBildet: Øwre-Johnsen stiller med følgende bemanning på stand nr. C01-39: Fra venstre: Ole M. Røste, fagansvarlig fjernavlesning, Anders Øwre-Johnsen, salg/marked og Arve Ottem, fagansvarlig vannmålere.
VVS-dagene 2016: – For første gang har vi stand på VVS-dagene, og på Lillestrøm vil vi fokusere på nye og oppdaterte produkter, med integrert fjernavlesning, sier Anders Øwre-Johnsen, salgs- og markedsansvarlig i Øwre-Johnsen AS.

Av Bjørn Laberg

– Øwre-Johnsen AS har eksistert siden 1948 og vi har levert automatikk og instrumentering til VA- området i over 30 år. I 2016 har vi utvidet vårt produktområde for Elster (nå Honeywell), innen vann-, varme og energi-målere, og i år er første gang vi deltar på VVS-dagene. Vi har en avdeling på fire mann som jobber med instrumentering, og har lang erfaring med større elektromagnetiske målere til kommuner i Norge. Nå synes vi det er veldig moro å benytte denne kompetansen for å bistå kunder i VVS-markedet. Vi tror vi har mye å bidra med, og gleder oss stort til messa, sier han til VVS aktuelt.

Øwre-Johnsen forteller at bedriften kommer til å vise frem produktspekteret, fra små, kompakte leilighets-målere, til større turbinmålere. Alle med integrert teknologi og lang batteri-levetid.
– Elster har også nylig lansert en elektronisk turbinmåler, Helix HP H5000, som har stor bredde i sitt måleregister. Vi tror mange vil finne dette produktet svært interessant og har store forventninger her. Foruten vannmålere vil vi også stille på messa med varme- og energimålere, sier han.

– Som nevnt opplever vi stor interesse og nysgjerrighet rundt fjernavlesning. Vi er derfor svært glad for å ha fått vårt supplert-team, med en sivilingeniør innen fagfeltet reguleringsteknikk. Vår erfaring er at vannmålersegmentet beveger seg fra å ha vært en «enkel» rør-del, til å bli et teknologiprodukt. Dette fordrer at leverandøren må ha en helt annen type kompetanse og interesse for hvordan produktet skal fungere ute hos kunden, mener Øwre-Johnsen.

Hvordan oppleves markedssituasjonen?

– Den er relativt stabil, men på tross av stor interesse og etterspørsel rundt fjernavlesning, er det fremdeles mange kommuner i Norge som er avventende. Flere venter på teknologien «rundt neste sving», og da spesielt IOT (internet of things). I mellomtiden etterspør de tradisjonelle målere, og vi opplever god etterspørsel, sier han.

– Den største utfordringen nå er å utøve god og langsiktig rådgivning for kundene. Teknologien beveger seg svært fort, og hva som er rett for kunden i dag, kan stå i et ganske annet lys kun 12 måneder frem i tid, sier Anders Øwre-Johnsen avslutningsvis.

Øwre-Johnsen AS kan du treffe på stand nr. C01-39
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår