Øwre-Johnsen AS debuterer på VVS-dagene

 
Øwre-Johnsen AS debuterer på VVS-dageneBildet: Øwre-Johnsen stiller med følgende bemanning på stand nr. C01-39: Fra venstre: Ole M. Røste, fagansvarlig fjernavlesning, Anders Øwre-Johnsen, salg/marked og Arve Ottem, fagansvarlig vannmålere.
VVS-dagene 2016: – For første gang har vi stand på VVS-dagene, og på Lillestrøm vil vi fokusere på nye og oppdaterte produkter, med integrert fjernavlesning, sier Anders Øwre-Johnsen, salgs- og markedsansvarlig i Øwre-Johnsen AS.

Av Bjørn Laberg

– Øwre-Johnsen AS har eksistert siden 1948 og vi har levert automatikk og instrumentering til VA- området i over 30 år. I 2016 har vi utvidet vårt produktområde for Elster (nå Honeywell), innen vann-, varme og energi-målere, og i år er første gang vi deltar på VVS-dagene. Vi har en avdeling på fire mann som jobber med instrumentering, og har lang erfaring med større elektromagnetiske målere til kommuner i Norge. Nå synes vi det er veldig moro å benytte denne kompetansen for å bistå kunder i VVS-markedet. Vi tror vi har mye å bidra med, og gleder oss stort til messa, sier han til VVS aktuelt.

Øwre-Johnsen forteller at bedriften kommer til å vise frem produktspekteret, fra små, kompakte leilighets-målere, til større turbinmålere. Alle med integrert teknologi og lang batteri-levetid.
– Elster har også nylig lansert en elektronisk turbinmåler, Helix HP H5000, som har stor bredde i sitt måleregister. Vi tror mange vil finne dette produktet svært interessant og har store forventninger her. Foruten vannmålere vil vi også stille på messa med varme- og energimålere, sier han.

– Som nevnt opplever vi stor interesse og nysgjerrighet rundt fjernavlesning. Vi er derfor svært glad for å ha fått vårt supplert-team, med en sivilingeniør innen fagfeltet reguleringsteknikk. Vår erfaring er at vannmålersegmentet beveger seg fra å ha vært en «enkel» rør-del, til å bli et teknologiprodukt. Dette fordrer at leverandøren må ha en helt annen type kompetanse og interesse for hvordan produktet skal fungere ute hos kunden, mener Øwre-Johnsen.

Hvordan oppleves markedssituasjonen?

– Den er relativt stabil, men på tross av stor interesse og etterspørsel rundt fjernavlesning, er det fremdeles mange kommuner i Norge som er avventende. Flere venter på teknologien «rundt neste sving», og da spesielt IOT (internet of things). I mellomtiden etterspør de tradisjonelle målere, og vi opplever god etterspørsel, sier han.

– Den største utfordringen nå er å utøve god og langsiktig rådgivning for kundene. Teknologien beveger seg svært fort, og hva som er rett for kunden i dag, kan stå i et ganske annet lys kun 12 måneder frem i tid, sier Anders Øwre-Johnsen avslutningsvis.

Øwre-Johnsen AS kan du treffe på stand nr. C01-39
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår