Påmeldingene strømmer inn til Hallingtreff

 
Påmeldingene strømmer inn til HallingtreffBildet: Det er to måneder til Hallingplast sin nye daglige leder, Sverre Tragethon, kan ønske velkommen til det 25. Hallingtreff. Her fra åpningen av Hallingtreff i 2019. Foto: Odd Borgestrand
Interessen for Hallingtreffs 25 års markering er stor. Onsdag ble det åpnet for påmelding og i løpet av noen få timer hadde 135 deltakere og utstillere meldt seg på.

Påmeldingene fortsatte i godt driv også torsdag, og dermed tyder mye på at treffet blir fulltegnet.

- Alle som ønsker å delta på Hallingtreff 10.-12. januar 2022 kan dermed ikke nøle for lenge dersom de vil sikre seg en plass, mener møtelederne Martina B. Svedahl og Borghild T. Folkedal. De gleder seg over den store interessen, og konstaterer at bransjekolleger gjerne vil møtes til et faglig og sosialt treff på Geilo, heter det i en pressemelding fra Hallingtreff. 

Den røde tråden under jubileumstreffet blir å «spille hverandre gode» og det gjør treff-deltakerne ved å dele kompetanse og lytte til hverandres erfaringer enten det handler om prosjektering eller praktisk gjennomføring.

- Vi håper og tror 25-års jubileet skal bli et treff der deltakerne får med seg mye god ballast på veien. Vi har jobbet med programmet for å gi bransjekolleger tre dager med solid innhold i tillegg til egenverdien av å møtes fysisk, sier de to rådgiverne, som til daglig holder til hos Asplan Viak i Drammen. Det er ikke få timer de to legger ned sammen med resten av arrangementskomiteen.

- Etter 25 år med mange gode tilbakemeldinger merker vi et visst press, innrømmer de to. Aktuelle foredrag, spennende og relevante utstillere og en hyggelig sosial ramme er viktige elementer for et vellykket treff.   På Hallingtreff legges det også stor vekt på at den enkelte deltager skal få dele sin kunnskap, og det legges derfor opp til diskusjon i salen hvor det praktiseres stor takhøyde. Det legges også opp til kunnskapsdeling i pausene hvor man kan diskutere med andre deltagere, samt med de leverandørene som stiller ut under Hallingtreff. 

Statistikken viser at Hallingtreff har samlet 3500 deltakere siden starten i 1997. Halvparten av deltakerne representerer kommuner, interkommunale selskaper og andre ledningseiere. Hallingtreff 2022 har kapasitet til drøye 300 deltakere, inklusiv 22 utstillere. Treffet er først og fremst praktikernes arena, men på Geilo samles hele verdikjeden i norsk og nordisk vannbransje, og nå er det bare to måneder til jubileet er i gang.  

Bildet: Fyritalsmannen, komikeren og den tidligere turistsjefen på Geilo, Pål Medhus, har opptrådt med en rekke figurer under Hallingtreff opp gjennom årene. Han har vært en viktig bidragsyter til god stemning, spesielt under festmiddagene. Foto: Odd Borgestrand

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår