Panasonic flytter til Sandnes

 
Panasonic flytter til SandnesArnt Fahlstrøm, Area Sales Manager i Panasonic Heating & Cooling Solutions Norge
Varme- og kuldesegmentet ruster opp for vekst i Norge.

Panasonic er et av verdens ledende selskaper innen utvikling og produksjon av elektroniske løsninger til forbruker- bedrift- og industrimarkedet. I Norden styres virksomheten fra Stockholm i Sverige. Nå har Panasonic etablert eget kontor i Sandnes, hvor det norske varme- og kuldesegmentet skal ledes fra.

– Vi har store ambisjoner om å vokse i Norge. Produktene våre er tilgjengelig over hele landet via våre forhandlere. At vi nå utvikler og styrker det norske support-teamet fra Sandnes, tror jeg vil ha stor betydning for kundene våre, sier Arnt Fahlstrøm, Area Sales Manager i Panasonic Heating & Cooling Solutions Norge, i en pressemelding.

Grunnen til at selskapet flytter til akkurat Sandnes var først og fremst av praktiske årsaker.

– Både Key Account Manager og jeg holder til i Stavanger-området. Derfor ble det naturlig å samle teamet her, sier Fahlstrøm.

Et av Panasonics satsningsområder i Norge er selskapets nye CO2 kondenseringsaggregat for kommersiell kjøl og frys. Produktene komplementerer selskapets fullverdige produktsortiment innen varme- og klimakjøling.

– Aggregatene bruker R-744, som er et naturlig kuldemedium. Det gjør løsningen til et mer miljøvennlig alternativ for kjøl og frys. Det er i den retningen vi skal gå, og den retningen vi vet kundene våre ønsker å gå, forteller Fahlstrøm.

Han har ledet det norske teamet i snart ett år, og har høye ambisjoner for Panasonics varme- og kuldeløsninger i Norge.

– Panasonic Heating & Cooling Solutions har etablert seg godt i det norske markedet, og det er spennende å få lov til å bygge videre på dette. Målet fremover er å ansette flere på support, i tillegg til selgere og tekniske spesialister. Det skal gi kundene våre enda bedre opplevelser før, under og etter valg av Panasonics løsninger, avslutter Fahlstrøm.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår