Panasonic lanserer ny luftgardin

 
Panasonic lanserer ny luftgardinBildet: Panasonic Air Curtain
Panasonic lanserer en mer effektiv og bærekraftig luftgardin. Modellen er tilpasset detaljhandel og kommersielle virksomheter.

- Den nye modellen, Panasonic Air Curtain, er utstyrt med en EC-motorvifte, og har opptil 150 prosent større luftvolum enn den eldre modellen. Det gjør at luftgardinen gir en jevn og effektiv luftstrøm og bidrar til at brukeren oppnår ønsket temperatur raskere. Den er i tillegg utstyrt med ny DX-coil, skriver Panasonic i en pressemelding.

Brukere kan velge mellom to typer luftstrøm; LS og HS, med luftutløpshøyde på henholdsvis 2,7 og 3,0 meter.

Den nye luftgardinen er både mer miljøvennlig og billigere i drift enn sin forgjenger. For virksomheter med PACi- og VRF-systemer fra Panasonic kan den nye luftgardinen bidra til enda bedre utnyttelse av varme- og kjøleteknologien i lokalene og muligheten til å spare opptil 40 prosent i driftskostnader.

Den er spesielt tilpasset butikkeiere som ønsker å holde dørene i lokalene åpne uten at det skal gå ut over inneklimaet. I tillegg gjør luftgardinen at mindre varm og kald luft går tapt.
I tråd med Panasonics skifte til det mer miljøvennlige kuldemediet R32 er luftgardinen kompatibel med både R410 og R32.

Dybden på modellen er redusert med 13 cm for å gjøre installering og plassering enklere. Kombinert med et elegant design er enheten laget for å kunne installeres i de aller fleste lokaler uten å påvirke interiøret og innredningen. Den nye modellen kan administreres via app og kobles til både PACi- og VRF-systemer. Det er også mulig å integrere ekstisterende BMS-systemer ved å bruke andre Panasonic-grensesnitt, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår