Panasonic lanserer nytt VRF-system

 
Panasonic lanserer nytt VRF-system
I november lanserer Panasonic et nytt VRF-system. Dette blir den mest effektive og kompakte Mini ECOi-serien noensinne, spesielt eget for leilighetskompleks og mindre næringseiendommer.

Mini ECOi-serien som inkluderer 4HP, 5HP og 6HP-enheter, har høy ytelse og et ekstremt kompakt design. Utendørsenheten måler mindre enn en meter i høyden. Serien er derfor en ideell løsning for utendørsområder der plassen er begrenset, som for eksempel leilighetskomplekser med små balkonger.

Høy ytelse og effektiv varmelevering
Mini ECOi-serien blir den mest energieffektive mini-VRF-løsningen på markedet. Takket være innovativ teknologi er seriens EER- og COP-verdier blant de beste i bransjen. En 4HP-enhet kan oppnå en maksimal EER-verdi på 4,50 og en COP-verdi på maksimalt 5,19.

Også ytelsesevnen er blitt et par hakk bedre sammenlignet med tidligere modeller. Dette skyldes en større viftemotor og et nytt design som forbedrer luftgjennomstrømningen og senker strømforbruket. Den nye ventilasjonsteknologien gir et statisk høyt og eksternt trykk på 35Pa, som betyr at varmen flyttes raskt inn i rommene.

Fleksibel installasjon
For å gjøre installasjonen enkel, har Panasonic sørget for at den nye Mini ECOi-serien er fleksibel når den skal monteres på steder hvor det er trangt. Den minimale avstanden mellom utendørs- og innendørs enhetene har også blitt større, hvilket gir mer frihet under installasjonen. I tillegg er det mulig å koble opp til 12 innendørsenheter til en enkelt utendørsenhet.

Den nye serien kommer med opptil 50 meter rørlengde mellom enhetene uten behov for ekstra påfyll av kjølemiddel. Dette er nok til å dekke behovet for de fleste leilighetskomplekser og mindre næringseiendommer, hvor nesten 75 prosent av installasjonene er under 50 meter.

Det er også mulig å aktivere en stille modus-funksjon uten at det påvirker kapasiteten. Dette gir større fleksibilitet når enhetene installeres i områder med tett bebyggelse.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår