Panasonic med ny gulvmodell

 
Panasonic med ny gulvmodellBildet: Enheten kan monteres direkte på gulvet eller under et vindu, og kan delvis skjules i veggen for å gjøres mindre synlig.
Panasonic lanserer ny luft-luft varmepumpe for montering ned mot gulvet, oppgradert og godkjent for drift ned til -35 grader.

Mange foretrekker luft-luft varmepumper som kan monteres under et vindu, eller andre steder ned mot gulvet. Det kan være argumenter som utseende og best mulig plassering i det aktuelle huset som avgjør valget av en slik modell, og nå er ytelsen på gulvmodellen fra Panasonic enda bedre. Den oppgraderte varmepumpen har høy energimerking (A++), SCOP er testet til 4,79 hos Danske Teknologiske Institutt (DTI)**, lavt støynivå og et kompakt design, heter det i en pressemelding fra Panasonic.

Høy komfort innendørs
Varmepumpen gir varme innendørs med utendørstemperaturer ned til -35°C*. Om sommervarmen skulle slå til gir den deilig kjøling helt opp til +43°C. Samtidig er lydnivået regulert slik at det respekterer husroen. På lav hastighet er lyden på hviskenivå (19 dB).

Et nytt luftrensesystem fra Panasonic, nanoe X, gir bedre luftkvalitet inne. Systemet bidrar med å fjerne pollen, forurensing, sopp og sigarettrøyk. En god nyhet for både allergikere og de med astma, og selvsagt alle som ønsker ren og god inneluft. Varmepumpen fjerner også lukt og har en innvendig avfukter som begrenser forplantningen av mugg og bakterier. Det gjør at varmepumpen reduserer både allergener, bakterier og virus for friskere og sunnere luft på en kostnadseffektiv måte.

Gulvmodellen leveres i hvitt og har et kompakt design. Størrelsen og smal dybde gjør den enkel å installere (60 cm høyde x 75 cm bredde x 20,7 cm dybde). Enheten kan monteres direkte på gulvet eller under et vindu, og kan delvis skjules i veggen for å gjøres mindre synlig. Med appen «Panasonic Comfort Cloud» kan varmepumpen fjernstyres via smarttelefonen eller nettbrettet. 

Mer miljøvennlig
Varmepumpen benytter kjølemiddelet R32 som har mindre påvirkning på ozonlaget og er mer energieffektivt. Sammenliknet med R410A er påvirkningen på den globale oppvarmingen hele tre ganger mindre ved bruk av R32. Fordi dette kjølemiddelet er et enkomponents kjølemiddel er det også lettere å gjenvinne.

Kjappe fakta om den nye gulvmodellen:
- Stilig og kompakt design, kan bygges inn i veggen
- Stillegående teknologi, ned til 19dB som er under hviskenivå
- Leveres med det mer miljøvennlige og energieffektive kjølemiddelet R32
- Høy energibesparing. Energimerket A++, SCOP på 4,79**
- Høy ytelse. CS-Z25UFEAW med maks varmekapasitet på 5,5kW og CS-Z35UFEAW med maks varmekapasitet på 6,20kW
- Forbedret luftsirkulasjon. 9,9 m3/min i varmemodus, som er en av de høyeste på markedet
- Varmeeffekt ned til -35 utendørstemperatur*

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår