Pass på fingrene

 
Pass på fingreneUansett om man er snekker, rørlegger, montør eller mekaniker – det er alltid en viss fare for at ting kan gå galt. Hvis man benytter kuttresistente hansker vil mange slike småskader kunne unngås.
- Det skal lite til før uhellet er ute. Sår og flenger på fingre og hender kan fort medføre både mindre og større skader.

- Dette kan unngås ved å benytte kuttresistente hansker, forteller produktsjef Morten Stenseth hos Würth Norge.

Det er mange situasjoner som innebærer risiko for skade på hender og fingre. Uansett om man er snekker, rørlegger, montør eller mekaniker – det er alltid en viss fare for at ting kan gå galt. Det er ikke bare kniver, men også platearbeider og glass som kan medføre sår og rifter. Hvis man benytter kuttresistente hansker vil mange slike småskader kunne unngås.

Det er flere varianter sømløse kuttresistente hansker på lager hos Würth. Det er modellene Cut 3 og Cut 5 samt en variant i HPPE Komposittfibre (som er basert på Dyneema-fibre).

- Modellenes sikkerhetsgrad varierer, det samme gjelder komfort og brukervennlighet. Velg alltid hanske etter hvilken risiko jobben innebærer. Det vil derfor være en fordel å ha flere ulike typer tilgjengelig på arbeidsplassen, forteller Stenseth. Det er for eksempel forskjell på kuttresistente hansker, som vi omtaler her, og kuttsikre hansker med høyere sikkerhetsklassifisering.

Produktsjef Morten Stenseth forklarer på video:

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår