Passivhus huser politi

 
Passivhus huser politiBildet: Byggherredirektør i Statsbygg, Synnøve Lyssand Sandberg, og avdelingsleder Lars Reme i BRG Entreprenører.(Foto: Statsbygg)
Statsbygg bygger politihus i Arendal i passivhusstandard i samarbeid med BRG Entreprenører.

Kontrakten ble nylig undertegnet av byggherredirektør i Statsbygg, Synnøve Lyssand Sandberg, og avdelingsleder Lars Reme i BRG Entreprenører.

Politiet får nye og tidsriktige lokaler som er skreddersydd for deres behov. Bygget vil inneholde blant annet publikumsekspedisjon, arrestavdeling, skytebane, treningsrom, møterom, kontorer og garderober. Det blir også etablert parkering for politiets tjenestebiler og for publikum.

- Vi er glade for å få være byggherre for nok et politihus. Dette er viktige bygg, som vi er stolte over å ha på referanselista vår, forteller Arnold Pedersen, som er prosjektleder for det nye politihuset.
- Dette er et stort prosjekt for oss, og vi gleder oss til å samarbeide med Statsbygg for første gang, forteller Reme.
Statsbygg har skjerpet sitt miljøfokus de siste årene. I dag prosjekteres en tredel av nybyggene med passivhusstandard eller bedre.

Ved politihuset i Arendal vil det legges opp til en mest mulig miljøvennlig hverdag på flere måter. – I tillegg til å reise et miljøvennlig bygg, legger vi også vekt på å redusere bilbruken mest mulig, blant annet ved å etablere tilstrekkelig med sykkelparkeringsplasser for de ansatte, forteller Pedersen.
– Noe av det viktigste for Statsbygg i ethvert samarbeid er at arbeiderne skal være trygge på arbeidsplassen sin. forteller byggherredirektør Synnøve Lyssand Sandberg. Derfor fokuserer vi på sikkerhet, helse og arbeidsmiljø.

Dette fokuset deler BRG Entreprenører.
– Vi gleder oss over fokuset Statsbygg har på SHA, forteller prosjektleder og påtroppende avdelingsleder Erling Ulland Eriksen i BRG.

– Selv har vi nylig feiret tre og et halvt år uten skade med fravær, så dette skal bli et meget sikkert samarbeid.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår