Peter Juul blir medeier i det danske byggefirmaet Interplan

 
Peter Juul blir medeier i det danske byggefirmaet Interplan
Etter åtte år med konstant vekst hos sanitærleverandøren GROHE har Peter Juul, General Manager Nordics & Baltics, takket ja til nye utfordringer i byggebransjen. Han etterlater GROHE Nordic & Baltics med et godt grunnlag for fremtidig vekst i markedet.

Etter åtte år i GROHE, med rollen som General Manager Nordics & Baltics de siste tre årene, går Peter Juul  over til å bli medeier og direktør i byggefirmaet Interplan i Vallensbæk. Dermed går han fra et internasjonalt fokus til et mer lokalt engasjement. Overgangen vil forekomme 1. januar 2021.

-Jeg har mottatt et attraktivt tilbud med nye og spennende utfordringer. I tillegg er GROHE godt rustet for fremtidig vekst, og jeg har derfor valgt å ta denne muligheten, sier Juul.

Siden han startet i GROHE i 2013 har virksomheten utviklet seg betydelig, med stor økonomisk vekst og en dobling av antall ansatte gjennom målrettet rekruttering. Det har resultert i en unik arbeidskultur som Juul kommer til å savne.

-Jeg hadde regnet med at jeg skulle være i GROHE i lang tid fremover, og at vi skulle oppnå mer sammen. Men mulighetene var veldig attraktive, både på et profesjonelt og personlig plan, og jeg kunne ikke takke nei til en slik sjanse. GROHE er i en veldig positiv utvikling etter flere år med stor vekst. Jeg er stolt over å ha vært med på reisen og jeg vil absolutt følge GROHE fra sidelinjen.

Ved Peter Juuls avgang vil nye organisasjonsendringer bli implementert i selskapet. Dette har vært et fokus over en lengre tidsperiode, og GROHE arbeider mot sterkere og mer uavhengige markeder.

Hvordan blir det fremover?
Interplan bygger arkitekttegnede hus av høy kvalitet. Selv om byggebransjen har mye til felles med VVS-bransjen, vil Juul møte helt nye strategier og utfordringer grunnet Interplans størrelse og produktportefølje.

-Interplan tilbyr et unikt produkt der eksklusivitet og kvalitet går hånd i hånd. Boligkjøp er et av de viktigste begivenhetene i livet. Konkurrenter i bransjen gjør det veldig bra, men jeg har troen på at vi kan gjøre det enda bedre, avslutter Peter Juul.

Peter Juul startet i GROHE A / S i 2013 som leder for logistikk og drift i Norden. Etter en reise gjennom ulike posisjoner i selskapets avdelinger, flyttet tidligere General Manager i Nord-Europa, Jonas Brennwald, nåværende Leder LIXIL EMENA, til Tyskland. Stillingen og dens ansvarsområder gikk da til Peter Juul, som har vært i rollen de siste tre årene.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår