Positivt servicemarked

 
Positivt servicemarkedBildet: Vegard Ottesen, daglig leder i Interfil AS
VVS aktuelt har spurt ulike aktører i VVS-bransjen om hvordan de har opplevd markedssituasjonen i 2015, og hvilke utfordringer de ser for seg i 2016. Vegard Ottesen, daglig leder i Interfil AS, styrker selgerstaben, med god tro på markedsutviklingen for inneværende år.

Av Bjørn Laberg

– 2015 ble totalt sett et brukbart år. Tapet av vår forhandler i Sverige, som ble solgt til en konkurrent, gjorde at denne omsetningen ikke nådde budsjettet, men vi endte totalt over budsjett på cirka 110.000 millioner kroner, sier Ottesen til VVS aktuelt.

– At vi mistet denne forhandleren, gjorde at vi måtte innstille oss på en nedgang i omsetning på cirka 15 millioner kroner. Dette medførte også en nedbemanning av produksjonen på slutten av året, sier han.

Ottesen er likevel optimistisk på bedriftens vegne, med et servicemarked i positiv utvikling.

– Vår prioritet er servicemarkedet, som erfaringsmessig er mer stabilt og kontinuerlig enn prosjektmarkedet. Servicemarkedet har hatt en jevn oppgang, og vi er tilfreds med utviklingen i Norge. Vi styrker nå selgerstaben og har gode forventninger til videre markedsutvikling. Budsjettmessig kommer det likevel en nedjustering for 2016, på grunn av de nevnte, tapte markedsandelene i Sverige.

– Blir det deltagelse på VVS-dagene til høsten?

– Interfil kommer til å ha stand på VVS-dagene også i år, selv om vi opplever at denne messen ikke lenger er spesielt viktig for oss, sier daglig leder i Interfil AS, Vegard Ottesen avslutningsvis.

Dette er Interfil:

• Grunnlagt i 1989

• Første produksjonsår i 1991

• 65 ansatte

• Ca. 110 mill. i omsetning

• Produserer og leverer filter til alle typer ventilasjonsanlegg

• Hovedkontor og fabrikk i Skjåk

• Ca. 30 000 filtervarianter

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår