Presenterer konseptbilen ID.Buzz Cargo

 
Presenterer konseptbilen ID.Buzz CargoBildet: ID.Buzz Cargo vil komme til Norge i 2022
BYGG REIS DEG 2021: - Dette blir introduksjonen av Volkswagen sin første varebil som er utviklet fra bunn som en elbil.

Av Bjørn Laberg

Det forteller Thomas Ekeberg, salgs- og markedssjef i Møller Bil.

Bygg Reis Deg nærmer seg med stormskritt. Byggfakta har spurt et tilfeldig utvalg utstillere, om hvilke forventninger de har til messa, og hvilke produkter de kommer til å fronte denne gang.

- Vi gleder oss veldig til å komme ut igjen for å kunne møte mennesker og prate med kundene om den store nyheten som vi skal lansere i 2022. Konseptbilen ID.Buzz Cargo er den største nyhet fra Volkswagen Nyttekjøretøy siden den første Transporter kom i 1950, sier Thomas Ekeberg til Byggfakta.

- Dette blir introduksjonen av Volkswagen sin første varebil som er utviklet fra bunn som en elbil. ID.Buzz Cargo vil komme til Norge i 2022, men vi har åpnet for forhåndsreservasjon fra 29.september. ID. Buzz Cargo bygges fra «batteriet og opp», og den forventes å bli en plass-sensasjon takket være MEB-plattformen. Siden batteriet nå vil befinne seg i bunnen, med elmotoren plassert på for- og bakaksel, frigjøres det masse plass til blant annet nyttelast, sier Ekeberg.

 

 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår