Presenterte Daikin Optimised Heating 4

 
Presenterte Daikin Optimised Heating 4
Friganor har gjennom høsten gjennomført totalt 5 kickoff eventer for autoriserte Daikin forhandlere. På disse eventene har det blitt gjennomført lansering og produktopplæring på Daikin Optimised Heating 4.

Presentasjon ble holdt av Salgs- og markedssjef i Friganor, Thomas Karlson. Det ble holdt kickoff i Oslo, Bergen, Trondheim, Sandefjord og Fredrikstad.

Om Daikin Optimised Heating 4:
- Når tiden var inne for å utvikle en ny varmepumpe serie utelukkende for det kalde nord var det naturlig å legge utvikling og testing til Sverige. Her viser Daikin på ny at de tar utfordringene med kaldt klima på alvor. Målsettingen for de nye maskinene ble å "Knuse vinterkulda". Resultatet ble en utedel med kvaliteter som markedet ikke har sett tidligere. Den nye redesigende utedelen, er mer kompakt, har økt kapasitet og bedre effektivitet, skriver Friganor i en pressemelding.

- Sidepanelet er fjernet for å sikre mot oppbygging av snø og is. Stivheten i chassiset er imponerende nok allikevel forbedret. Daikin har også designet en ny coil med en tredje rad som gjør den mer effektiv og gir en raskere avriming. Coilen er selvfølgelig også fritthengende etter Daikins unike design, noe som har fjernet dryppannen og behovet for en energikrevende varmekabel. Energikrevende varmekabel i utedelen er derfor ikke nødvendig i Daikin sine varmepumper. Optimised Heating 4 benytter R-32 som er et mer miljøvennlig kuldemedie.

Lang erfaring med kuldemediet R-32
Allerede i 1997 åpnet Daikin verdens første fabrikk for masseproduksjon av det miljøvennlige kuldemediet, R-32. Inntil Daikin lanserte verdens første varmepumpe med R-32 i 2012, har mediet vært brukt som en komponent i blandingsmedier. Det ligger dermed mange års erfaring og forskning bak Daikins lansering av den nye, nordiske serien Moskus med kuldemediet, R-32.

Moskus R-32
- Nye Daikin Moskus er skreddersydd for det kalde norske klimaet. Moskus er kompakt og kan monteres tett oppunder taket, eksempelvis over en dør. Med fokus på høy varmekapasitet og brukervennlighet har Daikin utviklet en rendyrket varmepumpe kun for det kalde norske klimaet. Med helt nytt design og miljøvennlig kuldemedie setter nye Moskus en ny standard for varmepumper. Moskus leverer suverent beste varmeeffekt i sin klasse ved -7°C ute, skriver Friganor.

Synergi R-32
- Nye Daikin Synergi er vår kraftigste nordiske varmepumpe og er i en egen klasse når det gjelder varmeeffekt. Nå introduserer vi også den unike Flash Streamer luftrenseren. Den tar knekken på virus, bakterier, pollen, midd, vond lukt. bl.a. 3-D luftstrøm sikrer best mulig spredning av luft og temperatur. Det intelligente øyet hindrer direkte trekk og senker temperaturen når man ikke er til stede. Her viser verdens største leverandør av klimaløsninger at de ligger helt i front når det gjelder varmepumpeteknologi, heter det i pressemeldingen.

Andre R-32 maskiner fra Daikin
Daikin Multi R-32 gir deg en mulighet for opptil 5 innedeler på en utedel. Velg mellom standard eller design innedeler, for vegg eller gulvmontasje, og få en løsning som passer din bolig – en løsning for den best mulig komfort i hele huset.
- I tillegg til å kjøle og varme kan Ururu Sarara blant annet tilføre friskluft, befukte luften om vinteren eller avfukte luften om sommeren. Det gir et optimalt innemiljø. Et av markedets mest energieffektive produkter og har energiklasse A+++, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår