Prisdryss til GROHE-produkter

 
Prisdryss til GROHE-produkterBildet: GROHEs designteam kunne juble for gullpriser for Sense Guard og Essence under IF Design Award.
GROHE har allerede mottatt en rekke design-utmerkelser for produktene sine. Under IF Design Award fortsatte de seiersrekken.

To av GROHEs produkter mottok Gullprisen under prisutdelingen. Dette er en av bransjens mest høythengende utmerkelser, og tildeles produkter med design i særklasse. Sanitærproduktene imponerte juryen med sitt «elegante design og brukervennlige grensesnitt». Leder av GROHEs design-avdeling, Michael Seum, er veldig fornøyd med resultatet:

- Teamet mitt og jeg er utrolig stolt over å motta denne typen anerkjennelse for arbeidet vårt. Vi ser tilbake på 2017 som et vellykket år for GROHE-design. Disse utmerkelsene viser oss nok en gang at GROHEs designfilosofi setter både brukervennlighet og design i høysetet, sier Suem i en pressemelding.

I tillegg til Gullprisen- tildelingene, mottok GROHE ytterligere fem iF Design-priser ved den årlige feiringen av designkvalitet: For Concetto Professional, Smart Control Round, GROHE Sense, Lineare New Collection og merkevarefilmen GROHE Design Showreel.

I 65 år har iF Design Awards vært et verdenskjent varemerke for utmerket design. Med 6.402 oppføringer fra 54 land, satte konkurransen ny rekord i antall påmeldinger dette året. Aldri før har det vært så mange produkter og produktdesign påmeldt i konkurransen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår