Prosjekt- og byggeleder innen VVS

 
Prosjekt- og byggeleder innen VVS
Søknadsfrist: Snarest
Sted: Skøyen
Tittel: Prosjekt- og byggeleder innen VVS


Kunden leverer kvalitet og det gir de rom til å velge blant de mest spennende oppdragene.
De setter kvalitet foran kvantitet og gir trygge rammer slik at de får de stødigste rådgiverene. For å skape et solid miljø for vekst og læring følges alle medarbeidere tett opp. Gjennom å satse på utvikling kan de skryte av en kvalitetskultur som forplanter seg i alt de gjør. Slik får hver eneste medarbeider mulighet til å bli den beste versjonen av seg selv på arbeidsplassen.
De omsetter for rundt 200 mill. og er ca 100 ansatte.

Vår kunde må ha flere kloke hoder for å imøtekomme økende oppdragsmengde og styrke posisjonen sin innenfor prosjektledelse og byggeledelse. Derfor søker vi nå etter personer med VVS bakgrunn med minst 3 års relevant erfaring.
 

Arbeidsoppgaver: 
Prosjekter for private og offentlige byggherrer. Du vil få mange kolleger så erfaringsoverføring skapes på tvers av alle avdelinger.  
Vår rolle i byggeprosjekter er å representere oppdragsgiver på byggeplassen, etablere godt samarbeid med utførende og kvalitetssikre og dokumentere utførelsen. Som prosjekt-/byggeleder VVS kan man bl.a.: 

 • få ansvar for å sikre oppfølging og utførelse etter kontrakt og avtaler, med hensyn på kvalitet, fremdrift og kostnader 
 • følge opp og kontrollere at arbeidene utføres i henhold til offentlige myndigheters bestemmelser og forskrifter 
 • innkalle og lede møter etter avtale med oppdragsgiver 
 • bidra til å forutse og påpeke løsninger eller hendelser som eventuelt kan påvirke kvalitet/kost/fremdrift 
 • overse, bistå eller gjennomføre tekniske integrasjonstester og/eller fullskalatester 
 • få ansvar for å sikre at valgte tekniske løsninger er i henhold til kontrakt og avtaler, med hensyn til kvalitet, fremdrift og kostnader 

Rollen byr på en faglig utfordrende hverdag med spennende og varierte oppdrag for et bredt spekter oppdragsgivere. Du vil rapportere til avdelingsleder, men vil også ha relasjoner til øvrige deler av organisasjonen og eksterne aktører. Avdelingen har en spennende og variert prosjektportefølje av pågående og utførte prosjekter.  


Kvalifikasjoner og kunnskap: 

 • Du har teknisk fagskole/bachelor (ingeniør) eller master (siv.ing)
 •  du må ha relevant erfaring fra byggeledelse/anleggsledelse fra bygg- og anleggsvirksomhet samt tverrfaglig kompetanse.
 • God skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk er en forutsetning.   
 • Det er en stor fordel at du har erfaring med norsk standard 8403, 8405 og 8407
 • Erfaring fra offentlige bygg som sykehus, skoler, barnehager og gamlehjem er en fordel

Egenskaper: 
For å lykkes i rollen må du være faglig engasjert, løsningsorientert, positiv til nye utfordringer og trives godt med å lykkes sammen med andre. Du er strukturert, initiativrik og fremstår med faglig trygghet. Du har gode kommunikasjonsevner og evne til å skape et godt samarbeid med både interne, oppdragsgivere og andre relevante aktører 

Vi kan tilby: 
Betingelser som er markedstilpassede.
Hos oss blir du en del av et anerkjent miljø for prosjekt- og byggeledelse.  Du blir en del av et selskap som har en unik nærhet til kunden og en hjelpsomhetskultur som gjennomsyrer hele organisasjonen.  

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår