Prosjektdirektør

 
Prosjektdirektør
Søknadsfrist: 30.09.2021
Sted: Oslo
Tittel: Prosjektdirektør

Brenner du for prosjektledelse, kompetanseutvikling og har god forretningsforståelse? Vi utlyser nå en svært sentral og viktig rolle som Prosjektdirektør til divisjon Bygninger i COWI.

Som Prosjektdirektør får du ansvar for lederutvikling innen prosjekt- og prosjekteringsledelse. Effektiv og teamorientert prosjektledelse er en av våre sterkeste drivere til å lykkes med virksomheten og skape gode flerfaglige leveranser, og sterke kunderelasjoner. Det er i prosjektene verdiene skapes, hvor det utvikles nye digitale metoder, og hvor fagene bidrar i det grønne skiftet i byggenæringen. Våre ambisjoner er høye og din evne til å lede strategisk og forretningsorientert utvikling av prosjektledelse vil være avgjørende for å lykkes.  
Du vil spille en svært sentral rolle for at COWI skal utvikle sin posisjon i markedet.  Du inngår og jobber tett sammen med hele ledergruppen for å sikre at vi oppfattes som den mest attraktive rådgiveren å jobbe sammen med.


COWI er organisert i 3 divisjoner – Bygninger, Transport & byutvikling og Vann og miljø. For denne stillingen vil du bli en del av ledergruppen i divisjon Bygninger. Rollen er primært knyttet opp til Bygninger, men divisjonene samarbeider tett. I de største prosjektene bruker vi også ressurser på tvers i og utenfor Norge. Vi er godt i gang med vårt samarbeid med COWI i India og Litauen. Prosjektdirektøren er sentral i dette samarbeidet. Din forgjenger som prosjektdirektør er nå leder av Bygninger i India.  

DIN KOMPETANSE. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN

For å lykkes i rollen som Prosjektdirektør er det viktig at du er en lagspiller med gode kommunikasjonsevner.
Ønskelig erfaring og kompetanse:

 • MSc eller BSc med relevant etterutdannelse
 • Bred prosjekt- og prosjekteringsledererfaring
 • Erfaring fra store totalentrepriser er svært relevant 
 • Strategisk og kommersielt tankesett

Dine oppgaver vil bestå i:

 • Legge til rette for utvikling av divisjonens medarbeidere innen prosjekt- og prosjekteringsledelse i samsvar med markedets krav og divisjonens strategi
 • Oppfølging av divisjonens porteføljeledelse (sammen med VP), og ledelse av utvalgte styringsgrupper 
 • Oppfølging av kommersiell risiko med spesiell vekt på oppfølging av kontraktsbestemmelser
 • Oppfølging en konkurransedyktig forretningsmodell inkl. bruk av ressurser i India og Litauen. Bidra til posisjonering for relevante nye kontraktsmodeller. 
 • Følge opp divisjonens prosjekt-ebit
 • Divisjon Bygningers representant i interne og eksterne prosjektstyringsgrupper

Stillingen krever evne til å kontinuerlig se og utvikle nye løsninger gjennom både analytiske og innovative fremgangsmåter. For å lykkes må du evne å håndtere svært varierte situasjoner som er kritisk for måloppnåelse. Du drives av muligheten til å påvirke, utvikle og motivere ledelsen, medarbeidere og kunder til oppnåelse av felles målsetninger i prosjektene. Du er en team player som samarbeider tett med andre i lederteamet.


VI TILBYR

 • Muligheten til å være med å profilere og videreutvikle et selskap som ønsker å være en sterkt og attraktiv partner i bygg- og anleggssektoren
 • En lederstilling med gode påvirknings- og utviklingsmuligheter
 • Dyktige kolleger med høy kompetanse og integritet 
 • Et omfattende faglig nettverk i en internasjonal organisasjon med nærmere 7500 høyt kvalifiserte medarbeidere
 • Konkurransedyktige betingelser


HAR DU SPØRSMÅL?
Da kan du ta kontakt med Kathrine Tronvold, på tel. +47 908 36 349

SLIK SØKER DU
Klikke på linken under og fortell og hvorfor du er rett person for stillingen. Vi ser gjerne at du sender oss en utfyllende CV så snart som mulig, ettersom vi fortløpende vurderer ettersom rekrutteringsprosessen allerede har startet. Siste frist er vises i toppen av siden.

VI TROR PÅ MANGFOLD OG LIKE MULIGHETER
Vi tror at mangfold gir en sterkere og bedre virksomhet. COWI tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere, og at, i tråd med diskrimineringsgrunnlaget, ikke å diskriminere noen på grunnlag av kjønn, transseksuell identitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, funksjonshemning eller alder. COWI overholder lovene og forskriftene om diskriminering på arbeidsplasser i hvert land og by der COWI er lokalisert. Denne policyen gjelder alle ansatte, men også i rekruttering, ansettelse, utplassering, forfremmelse, oppsigelse, flytting, permisjon, kompensasjon og opplæring.

OM COWI

Våre ansatte er vår største ressurs: Det er våre ansatte som gjør prosjektene vellykkede. Hos COWI får du en unik mulighet til å lære av det beste og utvikle potensialet ditt, og du får delta i å forme fremtidens samfunn. Sammen med lederen din utarbeider du en plan for din egen utvikling, og du får muligheten til å bygge på din kompetanse i både lokale og globale prosjekter fra dag til dag. For mer informasjon, besøk www.cowi.no/om-oss 

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår