Prosjekteringsleder for signal

 
Prosjekteringsleder for signal
Søknadsfrist: 05.12.2021
Sted: Fredrikstad/Kristiansand/Larvik/Oslo/Voss - Infrastructure
Tittel: Prosjekteringsleder

Vil du lede noen av Norges mest spennende signalprosjekter? Våre ingeniører jobber på prestisjeprosjekter som Fornebubanen, Follobanen og lettbaneprosjekter i hele Skandinavia. Nå søker vi en engasjert signalingeniør til stillingen som prosjekteringsleder signal, som kan bidra til videreutviklingen av våre tjenester, både faglig og markedsmessig. Er du klar for nye utfordringer? Les mer her!

SETT DITT PREG PÅ NORGES MEST KOMPLEKSE PRESTISJEPROSJEKTER
COWI søker nå etter en medarbeider med kompetanse innen jernbane og signal, som ønsker å jobbe som prosjekteringsleder signal. Du vil bli en del av vårt fagmiljø innen jernbane og stillingen innebærer et nært samarbeid med andre jernbanetekniske fagpersoner i COWI både i Norge og i et større miljø i Danmark. Du vil være ansvarlig for styring signalprosjekter som typisk omfatter endringer i eksisterende anlegg eller prosjektering av nye anlegg.
 
Typiske arbeidsoppgaver vil være:

 • Prosjekteringsledelse for fagområdet signal.
 • Tverrfaglig prosjektering med andre jernbanetekniske fag.
 • Organisering av arbeidsoppgaver mellom signalressurser (herunder ressurser i Danmark).
 • Koordinering mot prosjektledelsen i større prosjekter som gjelder timebudsjett, fremdrift og annen planlegging.
 • Overordnet ansvar for ferdigstillelse av leveranser i henhold til avtalt fremdrift og kvalitet.
 • Faglig innspill i tilbudsarbeid.

 
DU ER STRUKTURERT, FREMOVERLENT OG RESULTATBEVISST
Vi søker en ryddig person med signalerfaring som har evnen til, og et ønske om, å styre og følge opp signalprosjekt(er) fra start til mål i henhold til kundens krav og gjeldende regelverk. Du må ha gode samarbeids- og kommunikasjonsevner, være resultatbevisst og ha evne til å lede prosjektmedarbeidere til å levere til rett tid med høy kvalitet.

Stillingen innebærer kundekontakt og ansvar for prosjektstyring. Derfor håper vi du er fremoverlent og selvstendig med god forretningsmessig forståelse. I de fleste prosjekter samarbeider vi med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og med kolleger på tvers av avdelingene i COWI, derfor er det viktig at du er flink til å kommunisere og at du har forståelse for et tverrfaglig samarbeid med fokus på et samlet sluttprodukt.

Kvalifikasjoner:

 • Bachelor eller masterutdanning fra relevante fagfelt som f.eks. elektronikk, automasjon, informatikk, matematikk eller kybernetikk. Eller Signalmontør med relevant erfaring. Dokumentert erfaring og resultater kan kompensere for manglende formell utdanning.
 • "Signalfag for ingeniører" fra Norsk Jernbaneskole, eller tilsvarende.
 • Gode skriftlige og muntlige formuleringsevner, både på norsk og engelsk.
 • Kjennskap til Bane NORs arbeidsprosesser for signal.
 • Erfaring med AutoCAD som tegningsverktøy, og gjerne erfaring som rådgiver, entreprenør eller fra byggherre vil være en stor fordel.

COWI SOM ABREIDSPLASS
I COWI er alle fagområder samlet i samme hus, hvor våre fageksperter samarbeider integrert inn mot andre fagmiljøer. Dette styrker vår evne til å levere både pålitelige og innovative transportløsninger effektivt i alle faser av prosjektene – med et helhetlig resultat av høy kvalitet for kunden, samfunnet og brukeren.

Vi tilbyr en dynamisk arbeidsplass, med gode kolleger, utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
 • I COWI satser vi tungt på å utvikle prosjektledere, samt på ledelse og ledelsestrening. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

 

Søknadsfrist: 05.12.2021.

Oppstart: Snarest, eller etter avtale. Søknader vurderes fortløpende

Arbeidssted: Oslo. Andre lokasjoner kan også være aktuelt for rette kandidat

Kontaktperson: Christian Steen (Talent Acquisition Specialist), tlf: 97 67 88 36, e-post: crse@cowi.com.

 

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår