Prosjekteringsleder internasjonalt samarbeid -Trondheim

 
Prosjekteringsleder internasjonalt samarbeid -Trondheim
Vil du være bindeleddet ut mot våre internasjonale ressurser på byggeteknikk? Bransjen vår er i stor utvikling, og vi vinner stadig nye komplekse prestisjeprosjekter, som Regjeringskvartalet, Politiets nasjonale beredskapssenter, Evenes flystasjon, Fornebubanen, og nye sykehus landet rundt. For å levere kvalitet er vi avhengige av å utnytte ressursene våre på tvers av landegrenser, og vi søker derfor nå en prosjekteringsleder som kan sikre at kommunikasjonen flyter godt, også ut mot kunden. – Er du klar for nye utfordringer?

FÅ EN NØKKELROLLE I GJENNOMFØRINGEN AV PROSJEKTER PÅ TVERS AV LANDEGRENSER

I COWI har vi en markedsledende posisjon når det kommer til planlegging og prosjektering av komplekse funksjonsbygg, helsebygg og flyplasser. For å kunne forvalte det ansvaret og tilliten vi har fått av kundene våre også fremover, trenger vi flere flinke og engasjerte kollegaer som vil være med oss på denne reisen.

I rollen som prosjekteringsleder med fokus på internasjonalt samarbeid, vil du få ansvaret for å koordinere prosjekteringsarbeidet mellom ulike fag, kunden og våre internasjonale ressurser. Du vil få ansvar for avvikshåndtering og oppfølging på byggeplass, og bidra til å opprettholde vårt gode kunde -og leverandørforhold.

DU ER PROAKTIV, KJAPP OG KAN HÅNDTERE MANGE BALLER I LUFTEN

COWI søker deg som har et ønske om å utvikle deg innen prosjekteringsledelse og som synes bruken av internasjonale ressurser er en spennende mulighet. Du bør ha en bachelor eller mastergrad helst innen byggeteknikk, men manglende utdanning kan kompenseres ved relevant erfaring og interesse. Erfaring og interesse med prefab, BIM eller Tekla vil telle positivt. Vi forutsetter at du både snakker og skriver engelsk og norsk flytende.

I tillegg kan du gjenkjenne seg i følgende utsagn:

  • Du evner å jobbe selvstendig
  • Du er kunde- og løsningsorientert
  • Du er proaktiv og tar tak der det trengs
  • Du trives i stressende miljøer med mange baller i luften
  • Du har en egen evne til å bygge tillitt og gode relasjoner
  • Du synes det er spennende digital samhandling og mulighetene dette gir oss
  • Du er opptatt av å bidra til et godt arbeidsmiljø og ser verdien av å ha det hyggelig på jobb

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI er eid av de ansatte og av en stiftelse, COWIFonden, noe som innebærer at overskuddet som genereres går tilbake til utvikling og vekst i selskapet og prosjekter vi tror på. COWI satser – og har store ambisjoner – innen digitalisering og bærekraftig byutvikling, og nylig ble Stavanger Universitetssjukehus kåret til verdens beste digitale byggeprosjekt. Det er vi utrolig stolte av. Vi har også nylig inngått en avtale om oppkjøp av Arkitema – en ledene aktør på det nordiske arkitektmarkedet.

Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet. COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine prosjektledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs, talentprogrammer og samarbeid på tvers av fag og landegrenser
  • Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser

Vi håper du har lyst til å bli vår nye kollega!

INTERESSERT?

Vil du vite mere om stillingen, er du velkommen til å kontakte:

Håkon Dahle

Seksjonsleder Byggeteknikk

Tlf: +47 920 92 121

E-post: HD@cowi.com

Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig, og senest innen 18.08.2019. Kontorsted vil være Trondheim. Alle søknader behandles konfidensielt.comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår