Prosjekteringsleder, Vann, Hamar

 
Prosjekteringsleder, Vann, Hamar
Vil du være vår tverrfaglige dynamo innen prosjekter innen VA, Vei eller? Kan du risikostyring og koordinering av ressurser av komplekse prosjekter? Og er du en erfaren og drivende (siv) ingeniør med god relasjons kompetanse? Da kan dette være det neste skrittet i din karriere!

Søknadsfrist: 17 January 2021 - Norway - Sted: Hamar - Water

BLI EN DEL AV VÅR AVDELING VANN I HAMAR
COWIs divisjon for Vann og miljø har de siste årene hatt stor vekst og omfatter i dag nærmere 230 rådgivere innen vannrelatert virksomhet. Avdeling Vann består av rundt 180 medarbeidere fordelt på ulike kontorer i Norge. Vi har et av Norges sterkeste fagmiljøer, og er involvert i prosjekteringen av noen av Norges mest spennende prosjekter. Blant annet jobber vi på spennende prosjekter som ny vannforsyning til Oslo og Stavanger, Intercity i Østfold, Oslo Lufthavn Gardermoen samt en rekke vannforsynings- og saneringstiltak i Stor-Oslo. Vi jobber både selvstendig med egne prosjekter og samarbeider tett med COWIs øvrige fagmiljøer på tvers av kontorer i Norge og i resten av Skandinavia.

Seksjonen for Vann i Hamar er en kunnskapsrik, fargerik og sosial gjeng! Vi har mange store og spennende oppdrag i området, og søker flere flinke medarbeidere til vårt fagmiljø. Medarbeiderne er selv med på å påvirke sin egen arbeidshverdag og utvikling, noe som blir jevnlig fulgt opp. Vi har et trygt og godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.


PROSJEKTERINGSLEDER - FÅ ANSVAR FOR SPENNENDE PROSJEKTER I EN BEDRIFT MED DEDIKERTE OG DYKTIGE RÅDGIVERE

I denne stillingen vil du være en del av vårt store team av eksperter, og arbeide tett sammen med seksjonsleder kommunalteknikk, prosjektsjef og øvrige kollegaer. Som prosjekteringsleder i COWI kommer du til å spille en viktig rolle i gjennomføring av våre VA-prosjekter og flerfaglige prosjekter. Du vil kunne få ansvar for ekstern kundekontakt og internt vil du styre egen prosjekt- og prosjekteringsorganisasjon.
 
Til daglig vil du typisk jobbe med følgende oppgaver:

 • Oppdragsledelse og koordinering av ressurser i egne prosjekter
 • Prosjekteringsledelse innenfor alle faser av prosjektgjennomføringen, fra tidligfase til gjennomføring / anleggsfase
 • Bidra i tilbudsarbeid
 • Være en del av vårt prosjektlederteam, og bidra til samhandling og ytterligere kompetanseheving innenfor prosjektledelse og VVA faget. 


COWI er ledende innenfor sitt felt, fordi vi har ansatte som er ledende innenfor sine felt. I COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet, og du får delta i utformingen av fremtidens samfunn. Sammen med din nærmeste leder legger du opp en plan for din egen utvikling, og du får mulighet fra dag til dag til å bygge opp din ekspertise i så vel globale som lokale oppdrag. 

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN

For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør være god på å bygge opp relasjoner og tillit, være strukturert, ha god evne til helhetstenkning samt ha gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Vi søker deg som kan ta ansvar for prosjekter, både rene VA-prosjekter og flerfaglige, større prosjekter i alle prosjektets faser. Du er en som sammen med kunden kan definere problemstillingen, lage en formålstjenlig organisasjon, milepæl-, aktivitets- og leveranseplan og har evne til å følge opp og rapportere på dette.
 
Du bør dessuten ha følgende kvalifikasjoner og ferdigheter:

 • Bachelor eller mastergrad innen VA-teknikk/kommunalteknikk/prosjektledelse eller tilsvarende
 • Noen års erfaring er ønskelig
 • Kjennskap til prosjektstyringsverktøy og Norsk Standard-kontrakter er ønskelig
 • Gode språkkunnskaper i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig
 • Trives med høy grad av frihet under ansvar

 
Har du kompetanse innenfor følgende, vil det telle positivt:

 • Erfaring fra offentlig saksbehandling / offentlige byggherrer eller entreprenør
 • Erfaring fra VA-bransjen (privat / offentlig)
 • Kjennskap til CAD / 3D-prosjekteringsverktøy / Novapoint
 • Gjennomføring av offentlige anskaffelser

 
COWI SOM ARBEIDSPLASS
Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. COWI tilbyr en dynamisk, utfordrende og innholdsrik arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Hos oss får du:

 • Mulighet til å bygge opp din kompetanse med spennende prosjekter fra dag én
 • En unik mulighet til å lære av de beste, utvikle ditt eget potensial og bygge en solid karriere
 • Delta i utformingen av fremtidens samfunn ved å finne bærekraftige løsninger
 • Være med i en sterk bedriftskultur med internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt
 • Tilgang til omfattende interne fagnettverk og – samlinger, internkurs, sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag, m.m.
 • Fleksibel arbeidstid
 • Sentrale kontorer i Hamar sentrum.
 • Konkurransedyktig lønn og ansettelsesbetingelser


HAR DU SPØRSMÅL?
Da kan du ringe Kristian Dalen, Seksjonsleder, på telefon +47 916 51 872.

SLIK SØKER DU
Klikk på knappen nedenfor, og fortell hvorfor du er rett person for denne stillingen. Vi ser gjerne at du sender inn CV og søknadsbrev så snart som mulig siden rekrutteringsprosessen allerede er i gang. Søknadsfristen står angitt øverst på siden.

Søk 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår