Prosjektingeniør Automasjon

 
Prosjektingeniør Automasjon
Vil du jobbe som Prosjektingeniør Automasjon i et fremtidsrettet rådgivermiljø og drive utviklingen av smarte bygg? Har du god prosessforståelse og erfaring med automasjon? Og er du selvstendig og vil trives i en allsidig rolle? Da kan dette være det neste skrittet i din karriere!

Søknadsfrist: 18 April 2021 - Norway - Sted: Trondheim - Buildings

BLI EN DEL AV VÅR AVDELING BYGNINGER TRONDHEIM
COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1200 medarbeidere i Norge og har et av Norges største og ledende fagmiljø innen energi, VVS og elektroteknikk. Vi vektlegger faglig kvalitet, godt samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap med hverandre høyt. I COWI har vi et trygt og godt arbeidsmiljø, med gode muligheter både sosialt og faglig.


Som Prosjektingeniør Automasjon i COWI vil du tilhøre vårt fagmiljø for Elektro og VVS i Trondheim. Vi har et sterkt, tverrfaglig og mangfoldig miljø som jobber med prosjekter – med stort spenn i både størrelse og faglig innhold. Blant store nasjonale prosjekter kan vi nevne Stavanger Universitetssykehus og utbyggingen av Gardermoen. I denne rollen vil du få en hektisk, men allsidig hverdag og muligheten til å påvirke, samt designe løsninger på prosjekter – både gjennom selvstendig arbeid og teamarbeid.


FÅ EN NØKKELROLLE I VÅRT FAGMILJØ I TRONDHEIM
I denne stillingen blir du en del av vårt globale team av eksperter, og du arbeider i tett samarbeid med din seksjonsleder, prosjektledere og andre kollegaer. Som Prosjektingeniør Automasjon vil du spille en sentral rolle for COWIs utvikling av smarte bygg.
Daglige arbeidsoppgaver vil kunne være:

 • Modellering i en 3D-modell
 • Prosjektarbeid/deltakelse i prosjekteringsmøter
 • Deltakelse i eksterne/interne prosjekteringsmøter mellom elektro/VVS
 • Arbeidsmøter med byggherrer
 • Koordinering mellom elektro og VVS

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN
Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å lære av – og samarbeide med – de beste.


For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør være selvstendig, nysgjerrig og ha et kommersielt fokus. Du er løsningsorientert, en sterk relasjonsbygger og har gode kommunikasjons- og fremstillingsevner. Vi ser på det som fordelaktig at du er lærevillig og ikke lar deg skremme av endring og en hektisk arbeidshverdag.

Du bør dessuten ha følgende ferdigheter og kompetanse:

 • Utdannet ingeniør eller sivilingeniør innen reguleringsteknikk/elektro/maskin
 • Minimum 2-5 års erfaring med (og god kunnskap om) automasjon
 • Erfaring med/kjennskap til relevante programmer (REVIT/AUTOCAD/AutoDesk etc.) er en fordel, men god program- og systemforståelse er vesentlig.
 • Kjennskap til ITB-standarden/kvalitetssystemet innen automasjon
 • God prosessforståelse
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk, gjerne også på engelsk.

COWI SOM ARBEIDSPLASS
COWI tilbyr en dynamisk og spennende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med noen av Norges mest komplekse prosjekter og sterkeste fagmiljøer innen helsebygg, flyplasser og smarte og grønne bygg. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger, samt en personlig oppfølgingsplan, årlige medarbeidersamtaler og muligheter for internasjonalt arbeid hvis ønskelig.
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss - vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
 • Vi har faglige nettverk, bedriftslag og et «Ung i COWI»-nettverk.
 • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

HAR DU SPØRSMÅL?
Da er du velkommen til å kontakte Egil Reppe (Seksjonsleder Elektro, Trondheim) på 
tlf.: +47 950 86 573.

SLIK SØKER DU
Klikk på knappen nedenfor, og fortell hvorfor du er rett person for denne stillingen. Vi ser gjerne at du sender inn CV og søknadsbrev så snart som mulig da rekrutteringsprosessen allerede er i gang. Søknadsfristen står angitt øverst på siden.

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår