Prosjektingeniør Elektro

 
Prosjektingeniør Elektro
Vil du jobbe med spennende prosjekter i en bedrift med et fremtidsrettet fokus? Kan du prosjektere elektrotekniske anlegg? Og har du lyst til å jobbe i Levanger? Da kan dette være det neste skrittet i din karriere!

Søknadsfrist: 08/03/2020 - Norway - Sted: Levanger - Buildings

BLI EN DEL AV VÅR AVDELING BYGNINGER MIDT/NORD

COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1200 medarbeidere i Norge. I avdeling Bygninger Midt/Nord vil du bli en del av vår største divisjon med rundt 500 medarbeidere over hele landet, hvor ca. 150 har base fra Trondheim og nordover fordelt på 13 ulike seksjoner. Vi har kompetanse i verdensklasse og samarbeider tett med øvrige fagmiljøer i COWI for å levere morgendagens løsninger på blant annet sykehus, flyplasser og smarte, miljøvennlige bygg.

Vårt fagmiljø i Levanger består av 8 rådgivere innen tekniske bygningsfag. Vi deltar i prosjekter helt fra tidligfase planlegging sammen med arkitekt/kunde til prosjektering og oppfølging i byggefasen. Blant annet har vi jobbet på sykehuset i Levanger, og mange av våre oppdrag er knyttet til kommunene i nærområdet. Vi har et stabilt og godt arbeidsmiljø med veldig lav turnover og veldig gode kollegaer. I tillegg har vi en flott plassering i området kommunikasjonsmessig på Trekanten i Levanger.

FÅ EN NØKKELROLLE I VÅRT FAGMILJØ I LEVANGER

I denne stillingen blir du en del av vårt globale team av eksperter, og du arbeider i tett samarbeid med kollegaene i Levanger og ved andre kontorer. Din hovedoppgave i teamet vårt er å ivareta kunden fra tidligfase til prosjekt er ferdig. Dette innebærer detaljprosjektering av elektrotekniske anlegg.

Du vil daglig utføre følgende arbeidsoppgaver:

 • Utarbeide tilbudsgrunnlag
 • Planlegging og detaljprosjektering av elektrotekniske anlegg
 • Utarbeidelse av tekniske løsninger
 • Tegninger og beskrivelser
 • Prosjektledelse og kundeoppfølging
 • Relasjonsbygging og markedsarbeid

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN

Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å lære av de beste.

For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør være fleksibel, kunne bygge gode relasjoner til kunder, entreprenører og byggherrer, samt ha basiskunnskap om – og forståelse av – byggeprosesser.

Du bør dessuten ha følgende ferdigheter:

 • Du er utdannet sivilingeniør/ingeniør innen elektro
 • Du har minimum 5 års erfaring fra rådgivermiljø, tilsvarende bransje eller som elektroinstallatør. Erfaring fra elektroentreprenør er interessant.
 • Erfaring med datatekniske verktøy
 • Du snakker og skriver flytende norsk
 • Erfaring med prosjektledelse teller positivt

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og spennende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig miljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

HAR DU SPØRSMÅL?

Da kan du ringe Ole Leirdal (Seksjonsleder Bygninger Levanger) på telefon +47 920 13 131.

SLIK SØKER DU

Klikk på knappen nedenfor, og fortell hvorfor du er rett person for denne stillingen. Vi ser gjerne at du sender inn CV og søknadsbrev så snart som mulig siden rekrutteringsprosessen allerede er i gang. Søknadsfristen står angitt øverst på siden.

Søk på stillingen her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår