Prosjektledelse

 
Prosjektledelse
Vil du jobbe i en markedsledende bedrift med høye ambisjoner innen digitalisering og et fremtidsrettet fokus? Kan du vise til kompetanse innen prosjektledelse? Har du egenskaper som legger til rette for godt prosjektsamarbeid? Bli med å utforme fremtidens byggeprosjekter med oss!

Søknadsfrist: 20 August 2021 - Norway - Sted: Trondheim - Buildings

VELKOMMEN TIL DIVISJON BYGNINGER I TRONDHEIM
COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1300 medarbeidere i Norge. Vi innehar kompetanse i verdensklasse og samarbeider tett på tvers av fagmiljøene i COWI for å levere morgendagens løsninger på blant annet sykehus, flyplasser, regjeringskvartal og smarte, miljøvennlige bygg. I vår avdeling "Midt/Nord" vil du bli en del av vår største divisjon med rundt 600 medarbeidere over hele landet, hvor ca. 170 medarbeidere jobber i denne avdelingen.
 

FÅ EN NØKKELROLLE I VÅRT FAGMILJØ I TRONDHEIM
Vår seksjon for prosjektledelse i Trondheim teller for tiden syv medarbeidere med lang og bred erfaring. Vi bekler roller i ledende posisjoner i noen av landets største og mest komplekse byggeprosjekter, her kan nevnes Stavanger Universitetssykehus, Sjukehuset Nordmøre og Romsdal og Regjeringskvartalet, blant andre. Vår seksjonskultur preges av åpenhet, tillit, samarbeid og higen etter kontinuerlig utvikling innenfor rammene av vårt nedslagsfelt. Fremskutt i prosjektorganisasjonen skal vi stå trygt i møte med våre eksterne og interne kunder på grunnlag av våre kolleger, metoder, kompetanse og erfaring. Vi bygger stein på stein med fokus på et godt samarbeidsklima og langsiktige kunderelasjoner og håper du kan være med å utvikle oss, og vice versa inn i fremtiden.
Vi søker nå Prosjekteringsgruppeleder for å styrke vår grunnbemanning mht. prosjektledelseskapasitet i større prosjekter samt vårt fundament for videre utvikling. 
Det kan være aktuelt med opptil 2 ansettelser på basis av denne utlysningen. Vi ønsker derfor også å ta en prat med deg som ikke nødvendigvis føler deg truffet av tittelen "Prosjekteringsgruppeleder".
 

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN
Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kollegaer. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å utvikle deg sammen med de beste. 

For å lykkes hos oss mener vi at det er en fordel om du har god erfaring og gode egenskaper når det kommer til ledelse av mennesker og prosjektledelse og/eller flerfaglig prosjekteringsledelse i større prosjekter. Morgendagens suksesshistorier avhenger av gode samhandlingsklima, effektiv og transparent informasjonsflyt samt evne til å kommunisere og lede ved hjelp av et stadig økende digitalisert arbeidsklima. Sitter du på nøkkelen av hele eller deler av denne formelen, ønsker vi å snakke med deg. 
Vi ønsker i tillegg at du har følgende egenskaper og kompetanse:

  • Høyere utdannelsesgrad tilsvarende bachelor, master eller doktorgrad. Hoved- eller tilleggsutdanning og kursing innen prosjektledelse, annet ledelsesprogram, Samspill, VDC-sertifisering, prosjektplanlegging i komplekse planleggings-SW eller tilsvarende er en fordel.
  • Interesse og forståelse for verdien av digital samhandlingsledelse. Du inspireres av mulighetsrommet innen digital teknologi og integrerte systemer i den moderne prosjektgjennomføringen.
  • Erfaring med bruk av digitale verktøy for effektiv planlegging og kommunikasjon av prosjektledelseselementer.
  • Minimum 5 års ledererfaring fra rådgiver, entreprenør, byggherre, eventuelt annet prosjektmiljø eller kunnskapsbedrift.
  • Kommersiell forståelse og evnen til å skape gode kunderelasjoner.
  • Evner å fatte beslutninger, gjøre dine oppgaver, samt holde og styre framdrift.
  • Vise til god forståelse og etterlevelse av kontrakter og avtaler, typisk Norsk Standard.
  • Gode medmenneskelige- og teamegenskaper
  • Du behersker norsk flytende, god skriftlig og muntlig engelsk er en fordel.


VI TROR PÅ LIKE MULIGHETER
COWI tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, transseksuell identitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, funksjonshemning eller alder. COWI overholder lovene og forskriftene om diskriminering på arbeidsplasser i hvert land og by der COWI er lokalisert. Denne policyen gjelder alle ansatte, men også i rekruttering, ansettelse, utplassering, forfremmelse, oppsigelse, flytting, permisjon, kompensasjon og opplæring.

OM COWI

Våre ansatte er vår største ressurs: Det er våre ansatte som gjør prosjektene vellykkede. Hos COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet ditt, og du får delta i å forme fremtidens samfunn. Sammen med lederen din utarbeider du en plan for din egen utvikling, og du får muligheten til å bygge på din kompetanse i både lokale og globale prosjekter fra dag til dag. For mer informasjon, besøk www.cowi.no/om-oss

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår