Prosjektleder byggautomasjon

 
Prosjektleder byggautomasjon
Søknadsfrist: 01.05.2022
Sted: GK byggautomasjon Oslo
Tittel: Prosjektleder byggautomasjon

il du jobbe med et av de største norske byggeprosjektene noensinne, nytt regjeringskvartal?

Har du erfaring fra prosjektledelse i byggebransjen og klar for en real utfordring? Da kan det tenkes at du er den rette for dette prosjektet. Vi søker nye og erfarne prosjektledere som vil inngå i et høyt kompetent prosjektlederteam.

Prosjektlederteamet vårt trenger deg for å bli med på å løse et av Norges største byggeprosjekt noensinne, Nytt Regjeringskvartal. Prosjektet vil gi sikre og gode arbeidsplasser til departementene, og et åpent og grønt byrom til innbyggerne.
GK er med i kontrakten K303 - Byggautomatisering i et av Norges mest spennende prosjekt sammen med en av Norges mest spennende oppdragsgivere, Statsbygg.
Kontrakten for byggautomasjon er en unik tverrgående samspillskontrakt som skal levere flere tekniske installasjoner som nødlysanlegg, brannalarmanlegg, programdistribusjon, talevarslingsanlegg, elektronisk skilting, SD-anlegg og automatisering, til hele regjeringskvartalet.

Meld din interesse ved legge igjen navn og nummer, samt svare på tre enkle spørsmål om din arbeidserfaring. Du vil da høre fra oss for å få vite mer om denne spennende muligheten. Ta eventuelt direkte kontakt med Andre Narud Simonsen, Regionsdirektør BT&U Stor-Oslo og Sør-Øst, som gjerne hører fra deg!

Som medarbeider i GK vil du oppleve at du er en del av en positiv utvikling, og at du er på lag med dyktige fagfolk som sammen inspirerer hverandre til å gjøre en forskjell som virkelig teller. Du vil oppleve at du jobber i et innovativt og teknologiorientert selskap med høye ambisjoner som verdsetter din kompetanse, og at kollegaer har omtanke for deg som medarbeider og privatperson. Vær med og bli et klimaforbilde du også!

Les mer om byggeprosjektet - Nytt regjeringskvartal her: Et av de største norske byggeprosjektene noensinne

Les mer om kontrakten K303 - Byggautomatisering her: GK er tildelt rekordstor kontrakt for byggautomasjon ved det nye regjeringskvartalet i Oslo

Les mer om samspillskontrakten her: Samspillmodellen

Søk her!

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår