Prosjektleder - Divisjon transport og byutvikling

 
Prosjektleder - Divisjon transport og byutvikling
Vil du være med på å vinne og lede spennende samferdselsprosjekter? Vi vokser stadig, og søker prosjektledere på ulike nivå til våre mange prosjekter i varierende størrelser. Er du klar for nye utfordringer?

Søknadsfrist: 01/01/2020 - Norway - Sted: Bergen/Drammen/Fredrikstad/Kristiansand/Oslo/Stavanger/Trondheim - Infrastructure

BLI DEL AV ET VERDENSLEDENDE FAGMILJØ

Som Prosjektleder i COWI vil du være en aktiv bidragsyter til at COWI forblir en ledende aktør innen samferdselssektoren. Din hovedoppgave blir å lede prosjekter av ulik størrelse og risiko, avhengig av din kompetanse. Du vil kunne få ansvar for prosjektplanlegging og drift, deriblant tid, økonomi, leveranse og kvalitet på egne prosjekter/egen prosjektportefølje. Like viktig er det at du evner å bidra til/lede tilbudsprosesser og utvikler gode og tillitsbaserte relasjoner med egne kunder.

DU TRIVES MED ANSVAR OG SAMARBEID PÅ STORE TVERRFAGLIGE PROSJEKTER

Vi ser etter deg som har gode lederegenskaper, og er spesielt sterk på prosjektplanlegging og drift av prosjekter. Du har god kommersiell forståelse og evner å identifisere gode og helhetlige løsninger i samarbeidet med kunden.

I tillegg har du følgende kompetanse:

  • Høyere teknisk relevant utdannelse
  • Relevant prosjektledererfaring
  • Solide ferdigheter innen IT-verktøy
  • Gode språkkunnskaper innen norsk og engelsk
  • Prosjektledersertifisering (PMP/IPMA/Prince) er en fordel.

COWI SOM ARBEIDSPLASS

I COWI er alle fagområder samlet i samme hus, hvor våre fageksperter samarbeider integrert inn mot andre fagmiljøer. Dette styrker vår evne til å levere både pålitelige og innovative transportløsninger effektivt i alle faser av prosjektene – med et helhetlig resultat av høy kvalitet for kunden, samfunnet og brukeren.

Vi tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner
Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Vilde Haugnæss (HR Business Partner) på telefon: +47 922 93 945

Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig, da søknader behandles fortløpende. Arbeidssted vil være Oslo (Hasle/Løren). Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk på stillingen her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår