Prosjektleder og Senior Prosjektleder rør søkes Oslo

 
Prosjektleder og Senior Prosjektleder rør søkes Oslo
Som Senior Prosjektleder Rør søker vi etter en meget erfaren, selvstendig og strukturert prosjektlederkollega som har gjennomført større prosjekter. Som Prosjektleder Rør trenger du mindre erfaring, men som har gjennomført gode mellomstore prosjekter opp til rundt 20MNOK.

Vi søker deg som tar eierskap til egne prosjekter og som tilfører bedriften kompetanse, gjennom-føringsevne og som vil utvikle deg videre i et faglig sterkt miljø.

Vår Prosjektavdeling består i dag av 16 prosjektledere og 85 baser/rørleggere/lærlinger. Arbeidssted er i Brobekkveien 80C i Oslo med kunde- og prosjektoppfølging primært i Stor-Oslo. Vi er opptatt av at arbeidspresset ikke skal være for belastende og tar hensyn til det ifm. ressursallokering og tid. For oss betyr kvalitet mer enn tempo. Vi har et godt, uformelt og inkluderende arbeidsmiljø, jobber tett sammen og backer opp hverandre. Til tross for vår størrelse har vi korte beslutningsveier. Vi søker alltid å bruke egne ressurser ifm. gjennomføringen av våre prosjekter. Hos oss finner du et godt, uformelt og inkluderende arbeidsmiljø med åpne dører og høyt under taket!

Dine hovedarbeidsoppgaver:

 • Delta i kalkulasjon og prosjektforarbeid.
 • Prosjektgjennomføring, ressursstyring og personalhåndtering.
 • Økonomisk oppfølging av eget budsjett.
 • Relasjonsbygging/salg.
 • Utføre evt. andre oppgaver ved behov.

Dine kvalifikasjoner og egenskaper

 • VVS-faglig utdanning som ingeniør, fagskoleingeniør, mesterbrev og/eller rørlegger.
 • Relevant og dokumenterbar erfaring som prosjektleder VVS med gode resultat. Må ha kompetanse og erfaring til på egen hånd å kunne håndtere store prosjekter (Senior Prosjektleder) og mellomstore prosjekter (Prosjektleder).
 • Du har gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner i norsk.
 • Du har god forståelse og erfaring med god prosjektøkonomi.
 • Du har høy arbeidskapasitet, er god på kundebehandling, salg og ledelse av personell.

Vi tilbyr deg

 • Spennende og varierte faglige arbeidsoppgaver med store muligheter for personlig utvikling.
 • Gode og ordnede arbeidsforhold i et solid og ambisiøst konsern i sterk vekst.
 • Gode kollegaer med høy kompetanse.
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger, med gode konkurransedyktige betingelser.
 • Godt og uformelt arbeidsmiljø.

Ta gjerne kontakt med vår rådgiver Aasmund Setsaas på tlf. 917 06 467 eller Avdelingssjef Snorre Barking på tlf. 916 87 437 for mer informasjon. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Vi imøteser din CV og søknad. Søknadsfrist: Snarest. Vi oppfordrer begge kjønn til å søke!

Snorre Barking
Avdelingssjef
Snorre.Barking@assemblin.no
Tlf: 916 87 437

Aasmund Setsaas
Senior Rådgiver
aasmund@setsaasconsult.no
Tlf: 91706467

Søk på stillingen

Om Assemblin
Assemblin er en komplett installasjons- og servicepartner med virksomhet i Norge, Sverige og Finland. Vi utformer, installerer og vedlikeholder tekniske systemer for luft, vann og energi. Vår visjon er å skape smarte og bærekraftige installasjoner som får bygninger til å fungere og mennesker til å trives. Gjennom nære og lokale samarbeid, og med en sterk organisasjon i ryggen, gjør vi dette mulig. Vi har en omsetning på over 8,2 milliarder svenske kroner og har cirka 5 700 engasjerte ansatte på rundt 100 steder i Norden. For mer informasjon om oss, se assemblin.com. Vi styrker vår Prosjektavdeling Rør i Oslo og søker etter nye sentrale medarbeidere.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår