Prosjektleder tunell

 
Prosjektleder tunell
Søknadsfrist: 09.01.22
Sted: Bergen/Oslo/Trondheim - Infrastructure
Tittel: Prosjektleder for tunnel

Vil du være med på COWIs satsning innen tunnelprosjektering i Norge? Som en av de største samferdselsrådgiverne i Norge, og verdens tredje største rådgiver innen tunnelprosjektering med 450 dedikerte tunnelingeniører, jobber vi i over 30 land hvor vi har gjennomført noen av verdens mest komplekse og prestisjefylte tunnelprosjekter. Vi er nå på jakt etter prosjektledere innenfor tunnelfaget som vil få stor påvirkningsmulighet på videre utvikling av seksjonen og tunnelsatsningen i COWI. Er du klar for nye utfordringer?

I Norge er vi nå engasjert i flere store og spennende tunnelprosjekter, inkludert Fornebubanen, Vannforsyningstunnel i Oslo, Follobanen og en rekke tunneloppdrag for Statens Vegvesen og Nye Veier så som E39 Stord – Os og E18 Arendal – Grimstad. Vi har ambisjoner om vekst, og ser at det kommer flere spennede oppgaver utover våren 2022 som vi ønsker være en del av. Her nevner vi blant annet Oslofjordforbindelsen og E6 Megården – Mørvikbotn.

DU FÅR EN NØKKELROLLE I Å VIDEREUTVIKLE ET AV VERDENS LEDENDE TUNNELMILJØER 
Som Prosjektleder for tunnel i COWI, får du en sentral rolle i videreutviklingen av COWIs tunnelmiljø i Norge, og vil også bli sentral i samarbeidet med vårt globale tunnelmiljø. Du få mulighet til å jobbe med:

 • Tverrfaglig prosjektering og prosjektledelse av tunnelprosjekter
 • Fagansvar eller disiplinledelse i våre større samferdselsprosjekter
 • Markeds- og tilbudsarbeid knyttet til fagfeltet
 • Utarbeidelse av tilbudsgrunnlag for entreprenør og byggherre
 • Anleggsteknikk i tunnelprosjekter
 • Prosjektering av bygg- og anleggskonstruksjoner
 • Oppfølging på byggeplass


DU HAR GOD PROSESSKUNNSKAP OG ERFARING MED TUNNELPROSJEKTER
Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har helhetsforståelse og god kunnskap om gjennomføringsprosessen i tunnelprosjekter. Du har jobbet med tunneler enten som prosjekterende, som entreprenør eller byggherre, og du har et ønske om å bidra til å videreutvikle tunnelfaget for å møte morgendagens behov i samferdsels-Norge. 

Vi ser etter deg som har: 

 • Høyere teknisk utdannelse innenfor relevante fagområder som bygg, ingeniørgeologi, anleggsteknikk, vegplanlegging eller prosjektledelse
 • Relevant erfaring fra tunnelprosjekter fra vei, jernbane eller vannkraftprosjekter
 • Praktisk erfaring fra gjennomføring av tunnelprosjekter er en fordel
 • Erfaring som displin-, prosjekterings- eller prosjektledeler innenfor tunnel eller ønske om lederansvar i store tunnel- og samferdselsprosjekter
 • God kjennskap til bransjens kontraktsstandarder og håndbøker

Har du i tillegg noen av de følgende egenskaper og kompetanser vil det vektlegges tungt:

 • Erfaring med bruk av 3D-modeller så som Novapoint eller Gemini
 • Bergsprengingserfaring og bergsprengingsledersertifikat
 • Et godt nettverk innenfor bransjen

INTERESSERT?

Vi ser gjerne at du sender oss din søknad og CV så snart som mulig da vi fortløpende vurderer aktuelle kandidater. Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Martin Palm

Seksjonsleder Tunnel

Tlf: +47 982 37 880

Arbeidssted kan være Oslo, Bergen eller Trondheim, oppgi ønsket kontorsted i søknaden din. COWI sine øvrige kontorlokalisasjoner i Norge kan diskuteres for riktig kandidat. Skulle du ha spørsmål eller ønske ytterligere informasjon om stillingen, må du ikke nøle med å ta kontakt.

COWI SOM ARBEIDSPLASS

Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. COWI tilbyr en spennende og dynamisk arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Som ansatt i COWI vil du selv være med på å forme din karriere og arbeidshverdag, gjennom en personlig utviklingsplan som utarbeides i samarbeid med din leder. Vi har et sterkt og tverrfaglig miljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet. Videre kan vi tilby deg:

 • Muligheten til å bygge opp din kompetanse med spennende prosjekter fra dag én
 • Gode muligheter til egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
 • Et godt arbeidsmiljø - det er viktig for oss å være rause og stille opp for hverandre, noe som gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
 • Nasjonalt og internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt. Vi har ca. 70 ulike faglige nettverk i COWI
 • Et aktivt bedriftsidrettslag, lønningstreff og bedriftshytter
 • Fleksibel arbeidstid
 • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger

VI TROR PÅ LIKE MULIGHETER

COWI tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, kjønnsidentitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, funksjonshemning eller alder. COWI overholder lovene og forskriftene om diskriminering på arbeidsplasser i hvert land og by der COWI er lokalisert. Denne policyen gjelder alle ansatte, men også i rekruttering, ansettelse, utplassering, forfremmelse, oppsigelse, flytting, permisjon, kompensasjon og opplæring.

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår