Purus lanserer Corner i Matt Hvit

 
Purus lanserer Corner i Matt HvitBildet: Markedskoordinator Susanne Gantzel og salgssjef Søren Brøndum Knudsen lanserer Purus Corner Chess Matt Hvit
Purus Norge lanserer endelig Purus Corner Chess i Matt Hvit. Matt Hvit er både inspirert av snøen og de hvite brusende bølgene. Denne gang knyttes Purus Corner Matt hvit til renhet og sommerens bølgebrus, lanseringen skjer derfor ved sjøen.

- Vi viser med dette at Purus er en trendsetter og vi følger med på utviklingen, sier salgssjef Søren Brøndum Knudsen i en pressemelding.

- Mens Purus Line Chess Matt Hvit ble lansert på toppen av Trysilfjellet og Purus Corner Matt Svart i de dype skoger, er det helt naturlig å lansere Purus Corner Matt hvit langs den norske kysten. Vi gleder oss over å ha det bredeste utvalget av farger både i Corner og Line og nå skal ikke forbrukeren lenger tvile på hvilke muligheter som finnes med Purus designsluk, sier Knudsen.

Purus Corner Chess Matt Hvit er pulverlakkert som betyr høy slitasjetoleranse og stor slagfasthet. Materialene i slukristen brukes ofte i industrien fordi den er så holdbar.

Den hvite fargen har fargekode RAL9003.

I forbindelse med at Purus fyller 75 år vil det i 2020 lanseres fem nyheter. Nummer tre i rekken er Purus Corner Chess Matt Hvit.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår