Purus med prestisjeoppdrag i London

 
Purus med prestisjeoppdrag i LondonBildet: Royal Opera House i London
Purus har nylig levert sitt sandfang til bruk på Royal Opera House i London. Royal Opera House, også kalt “The Garden”, regnes som en av verdens ledende operascener.

- Purus er stolt av å ha sine produkter representert på dette prestisjefylte stedet. Sandfanget Purus har levert (V220 Sandfang), så vel som gipsutskilleren (V55 Gipsutskiller), er designet for å stoppe materialer som gips og sand som skylles gjennom bunnventilen, og hindrer blokkering av avløpsrørene. I stedet separeres faste partikler fra vannet og holdes tilbake i beholderne av rustfritt stål, som deretter lett løsnes for tømming og rengjøring, skriver Purus i en pressemelding.

- På grunn av disse egenskapene, er produktene ikke bare blitt installert i storslåtte Royal Opera House, men også andre kunstfasiliteter som Leeds Beckett Universitys kunststudio og Camberwell College of Arts, og en rekke andre universiteter, høyskoler og kunstskoler. De er også ideelle for tannleger og sykehus, melder Purus.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår