Purus satser på fremtidens rørleggere

 
Purus satser på fremtidens rørleggereBildet: - Det er gøy å se at det er så mange lærevillige mennesker der ute. Jeg er overbevist om at bad og våtrom i fremtiden er i trygge hender, forsikrer Tommy Leiren, Kurs- og kompetanseansvarlig hos Purus Joti
- Det er gøy å se at det er så mange lærevillige mennesker der ute. Jeg er overbevist om at bad og våtrom i fremtiden er i trygge hender.

Det sier Tommy Leiren, Kurs- og kompetanseansvarlig hos Purus Joti, og som har fått oppdraget med å implementere Purus Academy på videregående skoler og opplæringskontorer i det ganske land.

- Det er klart vi skal vie vår tid til de som i fremtiden skal bygge Norge. Dette er et viktig ledd i vår satsning om å være rørleggerens førstevalg, sier han.

Han ser frem mot 2 uker på reisefot i den nordlige delen av Norge for å møte engasjerte studenter og lærlinger.

Hever kompetansen

- Jeg deler opp kurset i to, vi starter med en teoretisk del, for så å gå over på den praktiske, der kursdeltakerne får mulighet til å fysisk kjenne og skru på våre sluk. For Purus er det viktig å heve kompetansen blant fremtidens rørleggere. Derfor er dette et veldig viktig satsningsområde. Det er gøy å se at det er så mange lærevillige mennesker der ute. Jeg er overbevist om at bad og våtrom i fremtiden er i trygge hender, forsikrer Tommy Leiren.

Eget Akademi

Purus Academy heter konseptet Purus har utviklet. Formålet er kompetanseheving, det å lære fremtidens rørleggere om riktig montering av sluk og designsluk. Undervisningskonseptet er noe Purus etablerte for å hjelpe rørleggerstudenter med både det teoretiske og praktiske. Skolene og opplæringskontorene mottar også en skolepakke med produkter.

- Jeg vet det er mye gammelt der ute, og det er viktig at studentene og lærlingene får se produkter de faktisk kommer til å møte når de skal ut å skru, sier Tommy Leiren avslutningsvis i pressemeldingen.


 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår