Purus styrker kompetansen

 
Purus styrker kompetansenGorm Traycy Skilbrei og Lars Andre Røkke tiltrer Purus sin organsiasjon i Norge
Økt etterspørsel og behov for kompetanse har gjort at Purus Joti AS har måttet styrke tilstedeværelsen. Dette både på vestlandet og østlandet, og har sikret seg to sentrale nye medarbeidere. På vestlandet har Purus lykkes med å få Gorm Traycy Skilbrei. Stillingen er Distriktsansvarlig forhandlersalg Vest. Dette betyr at forhandlere, grossister og uavhengige fagmiljøer får alt fra kurs, opplæring, salgstrening i et markedet som fortsetter å vokse.

Gorm Traycy Skilbrei kommer fra stillingen som Distriktsleder fra Norsk Wavin og har tidligere fartstid innen salg hos Hansgrohe og Ahlsell.

- Det er svært spennende å kunne bli en del av Purus-teamet og få nye utfordringer i et marked jeg kjenner godt, sier Skilbrei.

- Nå har jeg kommet dit jeg ønsker. Det å bli spesialisert innenfor en produktkategori jeg kjenner godt fra kunde og forhandlersiden. Å få være hos den største produsenten av sluk med et sterkt merkenavn, i et marked jeg er fortrolig med, gir gode forutsetninger for å lykkes, legger Skilbrei til som allerede er godt fortrolig med sine nye arbeidsoppgaver.

Med Lars Andre Røkke styrker Purus sin prosjektavdeling. Stillingen er KAM prosjekt Sørøst med økt fokus på stadig større prosjekt.

Dette krever grunnleggende VVS kompetanse. Røkke har mer enn 10 års fartstid i Uponor VVS. Dette er svært god kompetanse som Purus har vært på jakt etter. Røkke sin hovedfokus vil være industrisortiment.

- Det er svært spennende for meg å kunne utnytte kompetansen og nettverket i et selskap som Purus, sier Lars Andre Røkke. - Det betyr nå at vi kan styrke industrisortimentet av Purus sine sluk og avløp. Det er spennende å arbeide mot rørentreprenører og tekniske avdelinger hos grossister, melder Røkke

Salgssjefen Søren Knudsen får nå en stadig større avdeling som representerer Purus sine portefølje. - Vi er glad for at de beste i markedet vil komme til oss, og vi er stadig på jakt etter flere. For øyeblikket så etterspør vi mer ressurser på østlandet, legger Knudsen til.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår