Rådgivende biolog

 
Rådgivende biolog
Søknadsfrist: 23.09.2021
Sted: Haugesund
Tittel: Rådgivende biolog

Er du en engasjert og løsningsorientert biolog? Fagene økologi og biologi blir stadig mer sentrale i vår aktivitet, og vi søker derfor en rådgivende biolog som kan styrke vårt fagmiljø ved COWIs kontor i Haugesund.

BLI EN DEL AV FAGMILJØET FOR VANN & MILJØ I HAUGESUND

Avdeling Vann består av rundt 170 medarbeidere fordelt på ulike kontorer i Norge. Vi har et av Norges sterkeste fagmiljøer, og er involvert i prosjekteringen av noen av landets mest spennende prosjekter. Blant annet jobber vi på store og små kommunale prosjekter på Haugalandet, nasjonale vegprosjekter og hjelper eiendomsutviklere og utbyggere med å realisere nærings-, bolig- og hytteprosjekter i regionen. Vi jobber både selvstendig her lokalt og samarbeider ofte tett med COWIs øvrige fagmiljøer på tvers av kontorer i Norge og i resten av Skandinavia. Vi har økende etterspørsel knyttet opp mot natur og miljøvurderinger i våre prosjekt og ønsker å styrke avdelingen og seksjonen.

I seksjonen er vi i dag 8 medarbeidere innen vann og avløp, samt 3 biologer. I tillegg har vi ytterligere 26 medarbeidere på kontoret innenfor blant annet arealplan, landskap, veg, elektro, VVS, bygg, ingeniørgeologi og brann. Medarbeiderne er selv med på å påvirke sin egen arbeidshverdag og utvikling, noe som blir jevnlig fulgt opp. Vi har et trygt og godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.

DU FÅR EN SENTRAL ROLLE OG MULIGHETEN TIL Å UTVIKLE DIN KOMPETANSE

I denne stillingen vil du bli en del av vårt globale team av eksperter. Som medarbeider hos oss kommer du til å spille en viktig rolle i gjennomføring av alle typer prosjekter.

I tillegg vil du få mulighet til å jobbe med:

 • Utredninger av naturmangfold.
 • Kartlegging av naturtyper (NiN).
 • Delta som fagressurs i tverrfaglige samferdselsprosjekt.
 • Ferskvann og vassdrag: søknader, prøvetaking, overvåkning, miljøtiltak, veiledning/ oppfølging av utførelse og anleggsarbeid.
 • Tilbudsarbeid og utvikling av nye tjenesteområder.


DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN.

Din kompetanse er nøkkelen til vår suksess. Vi samarbeider i tverrfaglige team og innen ulike forretningsområder. Vi deler av vår kunnskap med kunder og kolleger, og skaper gode relasjoner og verdifulle løsninger for våre kunder. Hos oss vil du bidra med din ekspertise, samt lære av våre mest erfarne kolleger.  

For å lykkes i denne rollen er det viktig med gode samarbeidsevner, positiv energi, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap med andre. Vi er på jakt etter deg som har relevant erfaring, men nyutdannede oppfordres også til å søke.

Du bør dessuten ha en eller flere av følgende kvalifikasjoner:

 • Mastergrad innen generell økologi, eventuelt naturforvaltning eller tilsvarende.
 • Gode kunnskaper i taksonomi er en fordel – floristikk eller faunistikk.
 • Erfaring innen naturtypekartlegging og GIS er ønskelig, men ikke ett krav.
 • Du har god kontroll i felt og trives med en del reising, spesielt i feltsesongen.
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk (rapportarbeid).
 • Generelt gode kommunikasjonsferdigheter og samarbeidsevner.


HAR DU SPØRSMÅL?

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Andreas Lokna

Seksjonsleder Vann & Miljø Haugesund

Epost: ADLO@cowi.no

Telefon: +47 479 30 029

SLIK SØKER DU

Vi ser frem til å motta din CV og søknad så snart som mulig. Arbeidssted vil være Haugesund. Alle søknader behandles konfidensielt.

VI TROR PÅ LIKE MULIGHETER

COWI tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, kjønnsidentitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, funksjonshemning eller alder. COWI overholder lovene og forskriftene om diskriminering på arbeidsplasser i hvert land og by der COWI er lokalisert. Denne policyen gjelder alle ansatte, men også i rekruttering, ansettelse, utplassering, forfremmelse, oppsigelse, flytting, permisjon, kompensasjon og opplæring.


OM COWI

Våre ansatte er vår største ressurs: Det er våre ansatte som gjør prosjektene vellykkede. Hos COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet ditt, og du får delta i å forme fremtidens samfunn. Sammen med lederen din utarbeider du en plan for din egen utvikling, og du får muligheten til å bygge på din kompetanse i både lokale og globale prosjekter fra dag til dag. For mer informasjon, besøk www.cowi.no/om-oss.

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår