Rådgivende ingeniør byggeteknikk/konstruksjonsteknikk

 
Rådgivende ingeniør byggeteknikk/konstruksjonsteknikk
Søknadsfrist: 16.01.22
Sted: Lillehammer - Buildings
Tittel: Rådgivende ingeniør

 

Vil du jobbe som byggingeniør i et verdensledende rådgivermiljø? Kan du prosjektere komplekse bygg i tverrfaglige prosjekter? Brenner du for å ta del i og være med å utvikle nye bærekraftige byggemetoder? Da kan dette være det neste skrittet i din karriere! 


BLI EN DEL AV VÅR AVDELING BYGNINGER LILLEHAMMER
COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1200 medarbeidere i Norge. Vi har ett av Norges største og ledende fagmiljø innen byggeteknikk, med over 120 rådgivere innen konstruksjonsteknikk i COWI Norge. Vi vektlegger faglig kvalitet, godt samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap med hverandre høyt. I COWI har vi et trygt og godt arbeidsmiljø, med gode muligheter både sosialt og faglig.

FÅ EN NØKKELROLLE I VÅRT FAGMILJØ I LILLEHAMMER
Som byggingeniør i COWI får du prosjekteringsoppgaver innenfor bygg og anlegg. Du bidrar aktivt til at COWI opprettholder sin ledende posisjon og vinner flere spennende oppdrag innen bærekraftige, miljøvennlige og energieffektive bygg. Blant annet innen helsebygg, undervisningsbygg, næringsbygg, boliger og industrianlegg. Med et stort spenn i prosjekter både i størrelse og faglig innhold, vil du finne meget gode muligheter til å jobbe med spennende og faglig utfordrende oppgaver sammen med andre dyktige kollegaer.
Vi er nå på utkikk etter en ingeniør som kan håndtere prosjekter fra forespørsel til ferdigstillelse. Du vil i hovedsak jobbe med rådgivning og prosjektering innen byggeteknikk/konstruksjonsteknikk, og vil arbeide tett sammen med andre rådgivere, entreprenører og oppdragsgivere. Gjennom prosjektene vil du delta på prosjektmøter og befaringer.

DIN KOMPETANSE. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN
Din kompetanse er nøkkelen til vår suksess. Vi samarbeider i tverrfaglige team og innen ulike forretningsområder. Vi deler av vår kunnskap med kunder og kolleger, og skaper gode relasjoner og verdifulle løsninger for våre kunder. Hos oss vil du bidra med din ekspertise, samt lære av våre mest erfarne kolleger.
For å lykkes i denne rollen er det viktig at du er en lagspiller som er faglig nysgjerrig og trives med å tilegne seg ny kunnskap. Vi ser deg som er initiativrik, opptatt av kvalitet, samt interessert i kontinuerlig utvikling av fremtidsrettede løsninger som skaper verdi for kunder, mennesker og samfunn. 
I tillegg er det ønskelig med:

  • Du har minimum 3-årig bachelor- eller masterutdannelse innen byggeteknikk
  • Du har 2 – 5 års erfaring og dokumentert kompetanse innen byggeteknisk prosjektering
  • Du har kommersiell forståelse og kan være en god representant overfor våre kunder  
  • Du har god prosess- og helhetsforståelse
  • Du har erfaring med 3D-modellering (Revit)
  • Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk


ER DU INTERESSERT?
Da ser vi gjerne at du sender oss din CV. Hvis du ønsker en uforpliktende prat før du søker eller har andre spørsmål kan du ta kontakt med Ivar Øvre, Seksjonsleder Bygg og Konstruksjoner i Lillehammer på tel. 47 40 40 49 52 eller send en mail til ivoe@cowi.com. 

VI TROR PÅ LIKE MULIGHETER
COWI tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, kjønnsidentitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, funksjonshemning eller alder. COWI overholder lovene og forskriftene om diskriminering på arbeidsplasser i hvert land og by der COWI er lokalisert. Denne policyen gjelder alle ansatte, men også i rekruttering, ansettelse, utplassering, forfremmelse, oppsigelse, flytting, permisjon, kompensasjon og opplæring.


OM COWI
Våre ansatte er vår største ressurs: Det er våre ansatte som gjør prosjektene vellykkede. Hos COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet ditt, og du får delta i å forme fremtidens samfunn. Sammen med lederen din utarbeider du en plan for din egen utvikling, og du får muligheten til å bygge på din kompetanse i både lokale og globale prosjekter fra dag til dag. For mer informasjon, besøk www.cowi.no/om-oss

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår