Rådgiver bygg (RIB)

 
Rådgiver bygg (RIB)
Vil du jobbe i en markedsledende bedrift med et fremtidsrettet fokus? Kan du vise til kompetanse innen byggeteknisk prosjektering? Og har du gode egenskaper når det kommer til tverrfaglig samarbeid? Bli med å utforme fremtidens byggeprosjekter med oss!

Søknadsfrist: 19 September 2021 - Sted: Trondheim - Buildings

BLI EN DEL AV VÅR AVDELING BYGNINGER MIDT/NORD
COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1300 medarbeidere i Norge. Vi innehar kompetanse i verdensklasse og samarbeider tett på tvers av fagmiljøene i COWI for å levere morgendagens løsninger på blant annet sykehus, flyplasser, regjeringskvartal og smarte, miljøvennlige bygg. I vår avdeling "Midt/Nord" vil du bli en del av vår største divisjon med rundt 600 medarbeidere over hele landet, hvor ca. 170 medarbeidere jobber i denne avdelingen.

Vi er med på prosjekter helt fra tidligfase planlegging, sammen med kunden til prosjektering og oppfølging i byggefasen. Du vil kunne være med på å påvirke prosjektene du er involvert i igjennom ideer, innspill og løsninger. 

FÅ EN NØKKELROLLE I VÅRT FAGMILJØ I TRONDHEIM
I denne stillingen blir du en del av vårt globale team av eksperter, og vil også arbeider i tett samarbeid med øvrige kontor i COWI. Din hovedoppgave i teamet vårt i Trondheim vil være å ivareta prosjektet og kunden fra tidligfase til prosjekt er ferdig. Dette innebærer å prosjektere ved hjelp av våre arbeidsverktøy.

Du vil daglig kunne utføre følgende arbeidsoppgaver:

  • Planlegging og prosjektering innen kommunale eller private prosjekter.
  • Utarbeidelse av tekniske løsninger.
  • Utarbeide kostnadsoverslag, tegninger og beskrivelser.
  • Prosjektledelse og kundeoppfølging. 
  • Relasjonsbygging og marked-/tilbudsarbeid.

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN
Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kollegaer. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å utvikle deg sammen med de beste. 

For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør ha gode egenskaper når det kommer til å samarbeide flerfaglig, solid kommersiell forståelse, og at du er nysgjerrig og opptatt av å dele kunnskap.
Du bør dessuten ha følgende ferdigheter og kompetanse:

  • Du er utdannet sivilingeniør/ingeniør innen; byggeteknikk, konstruksjon.
  • Du har minimum 5 års erfaring fra rådgivermiljø eller annen kunnskapsbedrift/ annen privat sektor.
  • Du har kommersiell forståelse og kan være en solid representant ovenfor våre kunder.
  • Du har erfaring med blant annet Revit, Solibri og beregningsprogrammer som FOCUS, Robot eller lignende.
  • Du snakker og skriver norsk, gjerne også engelsk.

HAR DU SPØRSMÅL?
Da kan du ringe Håkon Dahle (Seksjonsleder, Bygninger Midt-Nord TRH) på telefon +47 920 92 121 eller sende en mail til hd@cowi.com.

SLIK SØKER DU
Klikk på knappen nedenfor, og fortell hvorfor du er rett person for denne stillingen. Vi ser gjerne at du sender oss en utfyllende CV, så snart som mulig siden rekrutteringsprosessen allerede er i gang. Søknadsfristen står angitt øverst på siden.

VI TROR PÅ LIKE MULIGHETER
COWI tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, transseksuell identitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, funksjonshemning eller alder. COWI overholder lovene og forskriftene om diskriminering på arbeidsplasser i hvert land og by der COWI er lokalisert. Denne policyen gjelder alle ansatte, men også i rekruttering, ansettelse, utplassering, forfremmelse, oppsigelse, flytting, permisjon, kompensasjon og opplæring.

OM COWI
Våre ansatte er vår største ressurs: Det er våre ansatte som gjør prosjektene vellykkede. Hos COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet ditt, og du får delta i å forme fremtidens samfunn. Sammen med lederen din utarbeider du en plan for din egen utvikling, og du får muligheten til å bygge på din kompetanse i både lokale og globale prosjekter fra dag til dag. For mer informasjon, besøk www.cowi.no/om-oss

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår