Rådgiver/ingeniør innen overvann, Oslo

 
Rådgiver/ingeniør innen overvann, Oslo
COWI har i den senere tid vunnet flere store sykehusprosjekter, helsebygg, flyplassutbygginger, skoleprosjekter, kontor og næringsbygg samt infrastrukturprosjekter. I den anledning har vi derfor behov for flere dyktige personer på overvann i seksjon miljø i Oslo. Er du klar for nye utfordringer?

Søknadsfrist: 20/10/2019 - Norway - Sted: Oslo - Environment

BLI DEL AV ET VERDENSLEDENDE FAGMILJØ
Seksjon miljø Oslo har 27 medarbeidere med spisskompetanse innen ulike miljøfag. For overvann har vi i COWI et stort og meget faglig dyktig miljø som ser overvannsutfordringene i sammenheng med byutvikling. Fagmiljøet har også inngående kunnskap om hydrologi, modellering, rensing og fordrøyning. Det COWI er spesielt gode på er å kople sammen alle våre tekniske fagområder, som kommunalteknikk, samferdsel, bane, by og arkitektur, for å løse de utfordringer vi har med økt nedbør og flomsituasjoner. Innen overvannshåndtering driver COWI også med FoU og forelesing for studenter. I tillegg satses det spesielt sterkt innen overvåking og bruk av sensorer i forbindelse med overvannshåndtering og vannkvalitet.

Overvannsteamet jobber med analyser, vanndesign, detaljplaner, tiltak, etc., og jobber nært opp mot de andre fagseksjonene for å levere komplette overvannstjenester. Prosjektene vi jobber i har et stort spenn med hensyn på størrelse, kompleksitet og faglig innhold.

OPPDRAGSLEDELSE OG VARIERT ARBEID
Vi ser etter deg som ønsker å jobbe med spennende og utfordrende oppgaver sammen med andre dyktige kollegaer. God breddeforståelse for byutvikling og samferdsel vil være en fordel for stillingen. Eksempler på arbeidsoppgaver du vil få ansvar for er vanndesign, overvannsplaner, blågrønne overvannsløsninger (regnbed, filteranlegg, grønne tak etc.), dimensjonering av fordrøynings- og renseløsninger og flomveier.

Vi søker følgende kompetanse:

 • Du har minimum 2 års erfaring og bachelorgrad/mastergrad, med dokumentert relevant fagbakgrunn eller praksis med overvannsprosjekt
 • Kunne delta i, og ha ansvar, for utarbeidelse av tilbud
 • Du har gode muntlige og skriftlige fremstillingsevner
 • Du har gode samarbeidsevner og bygger nettverk
 • Du er løsningsorientert
 • Du trives med en høy grad av frihet under ansvar
 • Du er strukturert, selvgående og initiativrik
 • Du har førerkort klasse B

COWI SOM ARBEIDSPLASS
COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?
Arbeidssted: Oslo
Kontaktperson: Hilde Rau Heien-Sunde, Head of Section, tlf.: 975 88 508
Søknader behandles fortløpende.

Søk på stillingen her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår