Rådgiver risikostyring/RAMS

 
Rådgiver risikostyring/RAMS
Vil du ha ansvaret for risikostyring og sikkerhet i spennende, tverrfaglige prosjekter? Kan du løfte vår seksjon med din kunnskap? Er du en dreven risikoanalytiker og klar for nye utfordringer?

Søknadsfrist: 31 August 2021 - Sted: Oslo - Business support

VELKOMMEN TIL Baneavdelingen i Oslo!
COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1300 medarbeidere i Norge og er en ledende aktør innen samferdselssektoren. Innenfor vår divisjon for transport og byutvikling, består avdeling Bane i dag av ca. 70 medarbeidere fordelt på fire seksjoner. Seksjon for risiko- og kvalitetsstyring består pr i dag av 10 medarbeidere med spesialkompetanse innen RAMS. Her vil vi i de neste årene jobbe sammen med bransjens mest ambisiøse byggherrer, entreprenører og rådgivere på prosjekter som Fornebubanen, Nygårdstangen - Bergen - Fløen og Stjørdal stasjon. Våre tjenester omfatter hele prosjektlivsløpet fra mulighetsstudie via for- og sluttprosjektering til tilsyn, drift og vedlikehold.

VÆR MED PÅ Å FREMME BÆREKRAFTIGE LØSNINGER MED OPTIMAL RISIKOSTYRING
I denne stillingen vil du bli en del av vårt globale team av eksperter. Du vil samarbeide tett med gode kollegaer og Head of Section. Dine hovedoppgaver vil være risikostyring og RAMS ledelse i et av landets ledende fagmiljøer innen Bane.

I tillegg vil du få mulighet til å jobbe med:

 • å lede og koordinere risikostyringsprosesser i prosjekter sammen med dine kollegaer
 • å bistå seksjonslederen med å identifisere nye markeder og kunder
 • å bidra faglig i forbindelse med tilbudsvurderinger og tilbudsarbeid
 • å gi faglige innspill i seksjonen
 • å bidra til faglig utvikling av medarbeidere og opplæring av juniorer

I COWI verdsetter vi samarbeid, og i disse stillingene vil du inngå som en del av et prosjektlederteam som leder risikostyring og RAMS i våre prosjekter. Stillingene er i stor grad tiltenkt prosjektarbeid, og noe reisevirksomhet må påberegnes. 

DIN KOMPETANSE. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN
Din kompetanse er nøkkelen til vår suksess. Vi samarbeider i tverrfaglige team og innen ulike forretningsområder. Vi deler av vår kunnskap med kunder og kolleger. Skaper gode relasjoner og verdifulle løsninger for våre kunder. Hos oss vil du bidra med din ekspertise, samt lære av våre mest erfarne kolleger. 

For å lykkes i denne rollen er det viktig at du er en lagspiller med evne til å bygge tillit og gode relasjoner. Du har gode kommunikasjonsevner både skriftlig og muntlig, og du trives med å lede en prosess i et prosjektlederteam. Det er også viktig at du raskt kan fungere som RAMS-leder i store og mellomstore prosjekter med god evne til å mestre stress og finne de gode løsningene. 
I tillegg er det ønskelig med:

 • Master eller tilsvarende innen tekniske fag/er sivilingeniør
 • minst 3 år dokumentert erfaring innen risikostyring/teknisk sikkerhet/RAMS i transport-, infrastruktur eller bygg- og anleggsbransjen.
 • erfaring med jernbaneprosjekter
 • kjennskap til EN 50126 og CSM-RA – eller tilsvarende standarder fra andre bransjer/sektorer.
 • solide analytiske ferdigheter
 • erfaring som konsulent
 • kjennskap til BIM/3D.

HAR DU SPØRSMÅL?
Da kan du ta kontakt med Head of Section Robert Ganz på Risikostyring og kvalitet, på tel [+47 90139383].

SLIK SØKER DU
Klikk på lenken under og fortell hvorfor du er rett person for stillingen. 

VI TROR PÅ LIKE MULIGHETER
COWI tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere, og at, i tråd med diskrimineringsgrunnlaget, ikke å diskriminere noen på grunnlag av kjønn, kjønnsidentitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, funksjonshemning eller alder. COWI overholder lovene og forskriftene om diskriminering på arbeidsplasser i hvert land og by der COWI er lokalisert. Denne policyen gjelder alle ansatte, men også i rekruttering, ansettelse, utplassering, forfremmelse, oppsigelse, flytting, permisjon, kompensasjon og opplæring.

OM COWI
Våre ansatte er vår største ressurs: Det er våre ansatte som gjør prosjektene vellykkede. Hos COWI får du en unik mulighet til å lære av det beste og utvikle potensialet ditt, og du får delta i å forme fremtidens samfunn. Sammen med lederen din utarbeider du en plan for din egen utvikling, og du får muligheten til å bygge på din kompetanse i både lokale og globale prosjekter fra dag til dag. For mer informasjon, besøk www.cowi.no/om-oss 

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår