Rådgivere M/Erfaring - Larvik

 
Rådgivere M/Erfaring - Larvik
Vil du bli en del av Norges største fagmiljø innen vei, vann og avløp? En stadig økende oppdragsmengde gjør at vi nå søker to engasjerte rådgivere til vårt kontor i Larvik. For den ene stillingen vil kompetanse innen VA vektlegges mens for den andre stillingen vektlegges eventuell veg kompetanse spesielt.

DU IDENTIFISERER MULIGHETENE I MARKEDET OG BIDRAR TIL ET GODT ARBEIDSMILJØ

COWI Larvik er et godt etablert konsulentfirma som holder til i moderne lokaler på Sanden i Larvik med gangavstand til jernbanen. Seksjonen består i dag av 10 spesialister innen veg, vann og avløp. Avdeling jobber selvstendig med egne prosjekter samt samarbeider tett med COWIs øvrige fagmiljøer, både på tvers av fag og geografi. Hos oss får du mulighet til å delta på noen av Norges største og mest spennende infrastrukturprosjekter. Du får faglig spennende oppgaver, gode utviklingsmuligheter og et godt sosialt miljø. I tillegg vil du nyte godt av mye tillit og fleksibilitet i hverdagen, men dette betinger ansvar for å levere gode løsninger av høy kvalitet.

Som rådgiver i COWI Larvik er dine primære arbeidsoppgaver planlegging, tekniske beskrivelser og prosjektering av vei, vann og avløpsanlegg. Avhengig av din motivasjon og kompetanse, får du mulighet til å spesialisere deg ytterligere innen ditt fagområde og/eller påta deg større ansvar knyttet til våre spennende prosjekter.

DU ER ENGASJERT OG OPPTATT AV KVALITET

Vi ser etter deg som har en faglig interesse og kompetanse innen vei, vann og avløp. Vi vektlegger godt samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap med andre.

Dine kvalifikasjoner:

  • Bachelor eller mastergrad innen et eller flere av fagområdene vei, vann og avløpsteknikk.
  • Helst 5-10 års relevant erfaring fra bransjen.
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk
  • Gode kommunikasjonsferdigheter og samarbeidsevner
  • Noe erfaring med NS 3420 og prosesskode

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som vektlegger god kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, og gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Knut Ragnvald Kvile (Seksjonsleder) e-post: knkv@cowi.com, tlf: 47 469 15 759

Du finner oss også på COWI sin nettside: WWW.COWI.NO

Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig.

Søknadene vil blir behandlet fortløpende og konfidensielt.

Søk på stillingen her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår