Rambøll satser digitalt

 
Rambøll satser digitalt
Hilde Tonne blir innovasjons- og digitaliseringsdirektør i Rambøll Gruppen. Den nyopprettede stillingen i konsernets toppledelse skal bidra til å gjøre det globale selskapet til en vinner i digitaliseringskampen.

Den nyopprettede stillingen i konsernets toppledelse skal bidra til å gjøre det globale selskapet til en vinner i digitaliseringskampen.

Hilde Tonne har vært en del av konsernledelsen i Telenor i åtte år, blant annet som konserndirektør for industriell utvikling og som nestleder for Telenor Asia. Forut for dette var Tonne teknologi- og forskningsdirektør i Hydro Oil & Energy.

Det forventes at digitalisering vil påvirke og endre rådgiverbransjen i årene fremover. Derfor har digitalisering topp-prioritet i Rambølls strategi.

- Vi ønsker å være ledende i den digitale utviklingen, dette betyr at vi som selskap må endre og utvikle oss. Hilde er en svært erfaren leder med bred internasjonal erfaring fra bransjer som har gjennomgått store og raske digitale transformasjoner. Hun er en sterk profil for digitalisering og innovasjon i Rambøll, sier Jens-Peter Saul, konsernsjef for Rambøll Gruppen.

- Jeg gleder meg til å bidra til å lede Rambøll inn i en mer digital fremtid. Digitalisering vil bli fullt integrert i den daglige driften av selskapet og vil definere hvordan vi jobber og samhandler med våre kunder. Nye digitale løsninger og tjenester krever ny kompetanse, nye måter å jobbe sammen på og en fremtidsrettet endringsvilje. Jeg gleder meg til å gjøre denne forandringen med mine nye kolleger i Rambøll, sier Hilde Tonne.

I 2016 ledet Hilde Tonne stiftelsen av Digital Norway, et næringslivsdrevet initiativ for å digitalisere norske virksomheter. Målet er å utvikle arenaer for deling av kompetanse og kunnskap på tvers av selskaper og bransjer. I dag sitter hun som leder av Digital Norways Advisory board.

Tonne har tidligere hatt flere styremedlemmer og er for tiden styreleder i Danske Bank og styreleder for Hafslund AS.

Hun er utdannet sivilingeniør innen petroleumsteknologi, og har fullført lederkurs på INSEAD og IMD.

Hun tiltrer stillingen som innovasjons- og digitaliseringsdirektør 1. januar 2018.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår