Rask levering av hyperfleksible kulvertrør

 
Rask levering av hyperfleksible kulvertrørBildet: De pre-isolerte kulvertrørende er uten forurensende og giftige stoffer, holder seg i perfekt stand i bakken i mange tiår fremover i tid, og er helt vedlikeholdsfrie
Vår og sommer er høysesong for gravearbeider og rørlegging i en rekke byggeprosjekter landet rundt. - Nå får rørleggere, gravearbeidere og entreprenører levert spesialtilpassede kulvertprodukter fra Canes på rekordkort tid, melder bedriften.

- Canes har lagerført alle kulvertproduktene våre. Det gir ekstra rask levering ut til byggeplassen. Vi kapper og kveiler ønskede lengder på kulvertrørene med egen kappmaskin på hovedlageret i Moss. Derfor kan vi levere produktet både spesialkappet og i full lengde på 100 meter ut til byggeplass innen 1- 4 virkedager. Du kan legge inn nettbestilling eller ringe, og vi leverer raskt etter ønskelig meterantall, sier produktansvarlig hos Canes, John Erling Johansen i en pressemelding.

- Kulvertrør levert fra Canes har klare fordeler grunnet sin hyperfleksibilitet og lave vekt. De gir vesentlig raskere og enklere installasjon enn ved legging av tradisjonelle rør som krever sveising.

Færre bend gjør behovet for albue svært liten og eliminerer praktisk talt risikoen for lekkasje i det nedgravde rørnettverket. Rørleggeren og entreprenøren oppnår tidsbesparelser og reduserte installasjonskostnader, forteller Johansen.

- De pre-isolerte kulvertrørende er uten forurensende og giftige stoffer, holder seg i perfekt stand i bakken i mange tiår fremover i tid, og er helt vedlikeholdsfrie, legger han til.

Terrendis-systemet har fargekoding for varmt og kaldt vann. Dette medfører enklere montering, mener Johansen.

- Rødt står for tur og blått for retur, og sikrer at rørleggeren ikke kobler feil i endene. Det sparer rørleggeren for tid og minimerer muligheten for feilkobling. Ytterrøret har dessuten dobbel vegg, slik at hvis det skulle oppstå skader ytterst, hindrer beskyttelsen innenfor at det blir videre inntrengning av vann. Disse rørene er også ideelle å bruke kombinert med bærekraftige, fornybare varmekilder, sier Johansen avslutningsvis i pressemeldingen. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår