Recover Nordic ekspanderer

 
Recover Nordic ekspandererBildet: Administrerende direktør Audun Grønnerud i Brdr Grønnerud.
Recover Nordic etablerer industritjenester i Norge gjennom oppkjøp av Brdr Grønnerud AS.

Brdr Grønnerud er totalleverandør av tjenester innen avløpsproblematikk og innsamling av septikslam, herunder kvalitetssikring av nyanlegg, og tilbyr i tillegg spesialiserte tjenester innenfor krantransport og håndtering av oljetanker og utskillere.

Selskapet betjener årlig mer enn 300 offentlige og private kunder i Oppland og Hedmark fra sin base på Gjøvik. Selskapet har en høyt kvalifisert organisasjon bestående av 30 ansatte og disponerer det siste og mest avanserte utstyret som anvendes innen sine tjenesteområder. Brdr Grønnerud har en historie innen septikbransjen som spenner over nærmere 70 år.

- Vi har i lengre tid ønsket å etablere oss innen industritjenester i Norge og gleder oss over at vi nå har lykkes med dette gjennom oppkjøpet av Brdr Grønnerud. Med dette oppkjøpet får vi et veldrevent industritjenesteselskap med en god ledelse og en erfaren organisasjon, det beste utstyret, samt høy kompetanse og et godt renommé i markedet. Med oppkjøpet etableres ikke bare virksomhet innen industritjenester, men vi tilføres også tung kapasitet innenfor skadesaneringsområdet som kan settes inn ved eksempelvis kraftig regnskyll eller oversvømmelser, sier administrerende direktør i Recover Nordic, Vegar Kristoffersen i en pressemelding.

- Med salget til Recover Nordic har vi nå muligheten til å nå ut til et bredere marked og dermed vokse i et marked med stadig større aktører. Som en del av en stor og landsdekkende organisasjon får vi nå større muskler til å videreutvikle Brdr Grønnerud i fellesskap med Recover Nordic, sier administrerende direktør Audun Grønnerud i Brdr Grønnerud.

Brdr Grønnerud vil inntil videre fortsette som et selvstendig datterselskap av Recover Nordic. Det er ikke planlagt noen umiddelbare endringer og selskapets ledelse, organisasjon og virksomhet vil fortsette som før.
Recover Nordic Group

Recover Nordic Group er Nordens største leverandør av skadesanerings- og industritjenester med ca. 1 700 ansatte, hvorav 630 medarbeidere er ansatt i Norge, og en total omsetning på 2,3 mrd. Recover Nordic hjelper døgnet rundt forsikringsselskaper og deres kunder samt det offentlige, boligselskaper, industrivirksomheter og virksomheter i marine-/offshoresektoren med skadesanering og rekonstruksjon etter brann-, innbrudd-, storm- og vannskader, mv. Utover dette håndterer Recover Nordic alle former for industri- og spesialtjenester innen rengjøring, sanering og desinfeksjon.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår