Rekord på rekord for NOBB VAVVS etter relansering

 
Rekord på rekord for NOBB VAVVS etter relanseringBildet: - En sterkt økende interesse tyder på at dette grepet var i pakt med markedets ønsker og behov, konstaterer Terje Røising, avdelingsleder VAVVS i Norsk Byggtjeneste
Rekord på rekord. Det kan Norsk Byggtjeneste (NBT) og den relanserte NOBB VAVVS-databasen (tidligere NRF) notere seg fire måneder etter at Byggtjeneste overtok driften av varedatabasen fra Norske Rørgrossisters Forening (NRF).

- En sterkt økende interesse tyder på at dette grepet var i pakt med markedets ønsker og behov, konstaterer Terje Røising, avdelingsleder VAVVS i Norsk Byggtjeneste, i en pressemelding.

NBT overtok 1. januar i år databasen til Norske Rørgrossisters Forening (NRF). Til sammen er det nå i de to databasene strukturert produktinformasjon for nær 1 000 000 produkter fra 930 leverandører. NBT har en strategisk ambisjon om å utvide virksomheten til å omfatte nærstående bransjer.

- Vi jobber kontinuerlig med forbedring av innhold og funksjonalitet. Samtidig arbeider vi med å samordne av de to databasene. Begge deler vil gjøre det lettere for både leverandører og brukere, opplyser adm.dir. Øyvind Skarholt i Norsk Byggtjeneste.

Røising fremhever at man allerede nå ser solide kimer til mange spennende muligheter for bransjene og databasene. Og NOBB – VAVVS-databasen kan registrere en sterkt økende interesse:

• I april ble det satt rekord i antall brukere i databasen fra 12 000 til 15 000 - sammenliknet med samme periode i fjor

• Ny rekord for antall sidevisninger i samme tidsrom, fra 11 000 til over 30 000. - Denne økningen skyldes delvis økt bruk av digitale spørringer, men har også sammenheng med økningen i antall brukere, opplyser Røising.

• Også ny rekord i antall registrerte produkter - siden nyttår er det økt fra 216 000 til 242 000 aktive produkter.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår