Rekordkontrakt til Midbøe på Nye SUS

 
Rekordkontrakt til Midbøe på Nye SUSBildet: Fra venstre, Christin Vik Eliassen, prosjektleder anskaffelser Nye SUS, Kari Gro Johanson prosjektdirektør, Nye SUS, John Jacobsen, prosjektleder teknikk Nye SUS, Rolf Arne Lorentzen, daglig leder Finn Midbøe AS, Svein Midbøe og Runar Ullenes, begge to Finn Midbøe AS. Foto: Frida Ripland Moberg/Nye SUS
Rørleggerselskapet Finn Midbøe AS i Stavanger skal levere rør til Nye Stavanger Universitetssykehus (SUS) for nær 84 millioner kroner inkludert mva. Det er en av de største kontraktene i selskapets historie.

Kontrakten omfatter rørtekniske installasjoner for den delen av det store behandlingsbygget som ble finansiert høsten 2020. Denne delen av behandlingsbygget utgjør 20.000 m2 ekstra for Nye SUS, og flere store kontrakter er tildelt for denne delen av bygget.

- For oss er dette en rekordstor avtale. Vi omsetter for rundt 100 millioner i året, og dermed er dette en betydelig jobb for oss i Finn Midbøe AS og våre 56 ansatte. Dette er en hyggelig førjulsgave, sier Rolf Arne Lorentzen, daglig leder hos Finn Midbøe AS.

Selskapet skal levere alle rør som har med varme, kjøle og sanitæranlegg til den nyeste delen av behandlingsbygget på Nye SUS.

- Vi ser frem til å være med på Norges største byggeplass. Vi har hatt en rammeavtale med SUS i mange år og kjenner derfor godt til sykehusfunksjoner og forventningene der, sier Lorentzen.
Han anslår at kontrakten i snitt vil gi jobb til 15 personer over de to årene arbeidene pågår. Oppstart på byggeplassen er til sommeren.

- Her er vi glade for å få på plass denne avtalen før jul. Nye SUS er i fin fremdrift og igjen ser vi at våre tilbudskonkurranser tiltrekker seg lokale selskaper. Nå får vi mer arbeid fra en solid bedrift med lange tradisjoner i Stavangerregionen her på byggeplassen vår. Det er hyggelig, sier Kari Gro Johanson, prosjektdirektør for Nye SUS.

Finn Midbøe AS har tidligere fått kontrakt om provisorisk VVS verdt 30 millioner kroner inkludert MVA med Nye SUS, og er allerede på byggeplassen.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår