Rekordomsetning i utfordrende tider

 
Rekordomsetning i utfordrende tiderBildet: Viggo karlsen, Knut Gullvik og Ronald Lien i Comfort Brønnøysund Rør kan glede seg over stor byggeaktivitet og lokal dugnad for å kjøpe rørleggertjenester i området.
Comfort Brønnøysund Rør nærmer seg allerede en omsetning på 20 millioner kroner i år, til tross for utfordrende koronatider.

Daglig leder Viggo Karlsen tror at det både skyldes stor byggeaktivitet i Brønnøysund og en lokal dugnad for å kjøpe lokale tjenester, slik at nærområdet skal klare seg best mulig under koronaen.

Folk pusser opp

– Vi liker ikke å skryte før vi kan sette to streker under svaret, men vi har vært heldige her i Brønnøysund. Det har vært full aktivitet i byggebransjen og lite smitte, sier Viggo Karlsen, daglig leder hos Comfort Brønnøysund Rør.

Karlsen forteller at mange av beboerne i Brønnøysund har tatt oppfordringen om å pusse opp hjemme, og at Comfort-butikken forventer mer arbeid utover høsten hvis folk fortsetter å pusse opp fremfor å dra på ferie.

– Det har vært en veldig lokal satsing, der det har vært fokus på å handle lokalt slik at nærområdet skal klare seg best mulig under koronatiden, sier han.

Comfort Brønnøysund Rør har mye å gjøre i tiden fremover, både med større anbud og mindre prosjekter. De vant blant annet anbudet til Brønnøy kommune om arbeidet med et nytt distriktsmedisinsk senter, DMS Brønnøysund.

– All honnør til Brønnøy Kommune som setter i gang med et stort prosjekt i disse tider, sier Karlsen.

Lokalsamfunn går sammen

Det er videre byggeaktivitet knyttet til leilighetsbygg, og Comfort Brønnøysund Rør har også prosjekter for ombyggingen av Thon-hotellet i Brønnøysund. Det er en stor jobb som består av 16 energibrønner, varmepumper med varme- og kjøleanlegg, sanitæranlegg og slukkesystemer.

– Vi er glade for å se at medlemmene våre har klart seg godt under denne perioden, og at de står på for å levere trygge tjenester og god kvalitet til kundene. Det er også flott å se at lokalsamfunn går sammen for å bruke håndverkere og sikre drift i nærmiljøet, sier Kari Øgle Kjensberg, administrerende direktør i Comfort-Kjeden.

Viggo Karlsen påpeker at han også må skryte av de ansatte, og beskriver dem som drivkraften bak Comfort Brønnøysund Rørs gode arbeid og resultater.

– Uten de ansatte er vi ingenting. Det er de som sørger for at vi kan levere kvalitet og trygghet til kundene, sier Karlsen.

Ønsker jentene velkommen

Han trekker frem at tilgangen på nyutdannet arbeidskraft er blitt mindre enn tidligere, da det ikke er noen rørleggerlinje i Brønnøy. Han håper likevel at flere potensielle rørleggere vil finne veien til Brønnøysund og få øynene opp for de positive sidene av rørleggeryrket. Han oppfordrer også flere jenter til å søke seg til rørleggeryrket. 

– Det er mange interessante sider ved yrket som kanskje ikke alle tenker seg. Vi jobber blant annet mye med styringssystemer og vi ser på energisparing ved vannbåren varme, og vi jobber også mye med innredning. Det er aldri et rør som er likt, pleier vi å si.

Karlsen fortsetter å si at man som rørlegger blir godt kjent med lokalsamfunnet, og at alle hilser til ham når han kjører rundt. Han har også opplevd å få blomster når han har hjulpet noen med staking av toalettet.

– De fleste blir sjeleglade når vi hjelper dem med staking. Men rørleggeryrket er så mye mer enn det og det er aldri like dager. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår