- Ren bil, rent verksted og ren samvittighet

 
- Ren bil, rent verksted og ren samvittighetBildet: - Med vår mildeste og samtidig blant våre mest effektive rengjøringsmidler vinner både miljøet og lommeboka, understreker produktsjef, Henning Sørensen hos Würth.
- Det er så mange ulike vaskeprodukter på markedet at det kan være vanskelig å finne frem til dem som gjør skikkelig rent, samtidig som hensynet til miljøet ivaretas. Den sterkeste såpa er ikke alltid den beste, forteller produktsjef kjemi Henning Sørensen hos Würth.

- Vi har et stort utvalg kjemikalier, og det er ikke alltid enkelt å finne ut hva man bør bruke hvor. Derfor har vi utviklet en vaskeguide som forenkler valget, dette er verktøy våre kunder bruker for å takle de utfordringer man møter i løpet av arbeidsdagen. I tillegg har vi produsert en vaskeplakat som gir enkel og visuell informasjon om hva som kan brukes hvor, heter det i pressemeldingen.

Miljøfokus

- Ved å produsere disse guidene hjelper vi våre kunder å finne frem til hva som er riktig for akkurat deres utfordring, sier Sørensen.
Han understreker at Würth legger vekt på at produktene ikke bare skal løse oppgaven, men også ivareta de miljømessige utfordringene man kan støte på ved bruk av kjemikalier.

Gode løsninger

Både guiden og vaskeplakaten kan fås fra Würths selgerteam på 350 personer spredt over hele landet, eller i en av de vel 50 butikkene. Både guide kan også kan også lastes ned fra Würths hjemmesider, der finner man også produktdatablader og gode råd.
Det brukes store mengder kjemi både når det gjelder klargjøring av bil og på verksteder av alle typer, også innen landbruket og når det gjelder yrkeskjøretøy.

Favoritten

Sørensens allroundfavoritt er IQ 2000. Denne er ikke basert på petroleum, men på alkohol og er skånsom både når det gjelder lakk og miljøet. IQ 2000 er biologisk nedbrytbar og klarer 90 prosent av møkka. Den er biologisk nedbrytbar og påvirker ikke oljeutskillere.
- Dette er en av våre mildeste men samtidig blant våre mest effektive rengjøringsmidler, understreker Sørensen.
- I tillegg selger vi et Easyfoam sett som kobles til lanse og lager skum. Med dette oppnår man lengre virketid, og resultatet blir veldig bra, forteller Sørensen, som mener at "...å bruke for sterk såpe er å skyte spurv med kanoner."

Bland riktig

Han anbefaler imidlertid at man bruker såkalt sterk såpe til flekkfjerning, for så å benytte IQ 2000 til hovedvasken. Guiden Würth har laget er klar med anbefalte blandingsforhold, slik at man ikke bruker mer kjemi enn nødvendig når biler, busser, lastebiler, gravere, traktorer, verkstedet og mye annet skal rengjøres.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår