RIF klar med ny State of the Nation

 
RIF klar med ny State of the Nation
Seks år etter forrige kartlegging har RIFs fageksperter igjen vurdert tilstanden og fremtidsutsiktene for den offentlige bygningsmassen og infrastrukturen i landet.

Funnene er samlet i Rapporten State of the Nation – Norges tilstand 2021, som vil bli presentert i et webinar onsdag 28. april klokken 09.00.

State of the Nation ble første gang utgitt i 2010, og deretter i 2015. Nå legges det frem en oppdatert gjennomgang av status, vedlikeholds- og oppgraderingsbehovet for kommunale bygg, offentlig veinett, vann og avløp, helsebygg og syv andre kategorier.
På webinaret vil hovedfunnene bli gjennomgått av Liv Kari Skudal Hansteen, administrerende direktør i Rådgivende Ingeniørers Forening (RIF). Deretter åpnes det for kommentarer og politisk debatt.

Blant paneldeltagerne er Høyres Helge Orten, som også er leder for Stortingets Transportkomité og FrPs Helge André Njåstad. Han er første nestleder i Stortingets Kommunal- og forvaltningskomité. I tillegg stiller Arbeiderpartiets Kirsti Leirtrø og Senterpartiets Geir Pollestad, som leder Stortingets Næringskomité og har flere års erfaring som statssekretær i Samferdselsdepartementet.

Etter debatten blir det kommentarer til rapporten fra sentrale aktører i næringen samt topplederne i de RIF-firmaene som har bidratt til årets State of the Nation. Blant deltakerne er Harald Nikolaisen (Statsbygg), Julie Brodtkorb (MEF), Rune Aale-Hansen (NKF), Amund Tøftum (AF-Gruppen) og Jon Sandnes (BNL), skriver RIF i en pressemelding 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår