Riktig væskekvalitet i lukkede væskebårne anlegg

 
Riktig væskekvalitet i lukkede væskebårne anlegg
VVS-foreningen inviterer til heldags-kurs i 13 byer i Norge, for å sette fokus på riktig væskekvalitet i lukkede væskebårne energianlegg. Det er på tide at vi også ser nærmere på hvordan vi i bransjen best kan finne en felles standard som kan gjøre oss entydige og samlet. Med oss som foredragsholder har vi Van Ha Doan, Cand. Scient kjemi og daglig leder i Kompa AS

Om kurset:
Vi vil gi en gjennomgang av viktige parametere for å måle vannkvalitet i lukkede væskebårene anlegg og fordelene med et godt vannbehandlingssystem. Kurset vil også omfatte ulike vann-behandlingsmetoder på markedet. I tillegg vil vi se på utfordringene ved manglende kravspesifikasjoner til væskekvalitet og gi kursdeltakere nødvendig kunnskap om vannbehandling. Dagens kvalitetskrav til drikkevann er tydelige,men for lukkede væskebårene anlegg ser vi derimot et behov for krav og nasjonale standarder som bransjen kan samle seg bak. Ulike aktører opererer med ulikt syn på god væskekvalitet og dokumentasjonen er ikke basert på en felles metode. I kurset vil det gjennomgås hvilke konsekvenser dette har for forbrukere og leverandører, og vise fordelene ved å utvikle spesifikke nasjonale krav til væskekvalitet og hva disse bør omfatte.

Lokasjoner:
Kurset kjøres i Oslo, Bergen, Trondheim, Haugsund, Sandnes, Ålesund, Østfold, Sørlandet, Sandefjord, Gjøvik/Hamar, Bodø, Tromsø og Mo i rana.

Klikk her for å se program og melde deg på:
https://www.vvs-foreningen.no/alle-arrangementer.html

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår