RINs fagdager avlyses – digitalt årsmøte

 
RINs fagdager avlyses – digitalt årsmøteBildet: RIN-fagdagene på Lillehammer hotell er nå avlyst.
Som følge av koronasituasjonen har styret i Rørinspeksjon Norge vedtatt at årets fagdager på Lillehammer 19.-21. august må avlyses. Årsmøtet vil imidlertid bli gjennomført digitalt.

- Vi var godt i gang med å planlegge fagdagene på Lillehammer hotell og gledet oss til å treffe kolleger på dette fine konferansehotellet. Etter at landets helsemyndigheter har gått ut med signaler om at det er lite sannsynlig at samlinger med 30 til 100 personer kan gjennomføres i 2020, så vi ingen annen løsning enn avlysning, sier RIN-leder Reidar Kveine i en pressemelding.

Samtlige inviterte forelesere vil bli kontaktet, og hotellet er allerede avbestilt. Vi håper imidlertid at vi kan møtes på Lillehammer ved en senere anledning, men ingenting er bestemt med tanke på fagdager i 2021, sier Kveine videre.

Digitalt årsmøte

Styret i RIN har besluttet at årsmøtet i år skal avholdes digitalt. Dette vil bli avholdt via Teams på samme dato som planlagt årsmøte. Dermed kan alle medlemmer sette av 19. august 2020 kl. 12:00 i sine almanakker. Her vil styret komme tilbake med praktisk informasjon om gjennomføring. Følg derfor med på RINs nettsider og egne nyhetsbrev. Det vil også gå ut informasjon om innspill til årsmøtet. Årsmøtepapirene vil bli sendt ut i god tid før årsmøtet.

IFAT AVLYST

Vi legger til at IFAT også har vedtatt å avlyse årets store messe i München. Messa ble først utsatt til september, men nå er det bestemt at neste IFAT-messe skal arrangeres 30.mai-3.juni 2022.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår