Rittal vinner innovasjonspris

 
Rittal vinner innovasjonsprisStolte vinnere hos Rittal: Dr Thomas Steffen, Rittal’s Managing Director, Research and Development, Heiko Holighaus, Director of Pre-Development og developer Juan Carlos Cacho Alonso mottok den tyske innovasjonsprisen Industry Innovation Award.
Blue e+, den nye generasjonen av energieffektive kjøleaggregat, har gitt Rittal den tyske industriens innovasjonspris for beste produkt. Høy energieffektivitet, intuitiv bruk og kjøleaggregatets forutsetninger for Industri 4.0 overbeviste juryen fra fagbladet "Produktion" og management konsulentfirma Staufen AG.

– Med Blue e+ har Rittal et viktig bidrag til miljømessig bærekraft i næringen, sier lederen av Fraunhoferinstitutet for produksjonsteknikk og automasjon IPA, da han forklarte juryens beslutning.

– For å utvikle denne nye generasjonen av produkter, har selskapet tatt utgangspunkt i å undersøke og revurdere mange tradisjonelle metoder og prinsipper, fortsatte juryens vurdering.

Energibesparelse på opptil 75 %
Den nye Blue e+ generasjonen med energieffektive kjøleaggregat for kapslinger ble første gang presentert på Hannovermessen 2015. En ny hybridteknologi som kombinerer kompressorkjøling med passiv kjøling i form av en heatpipe, kombinert med at hastigheten på kompressoren er tilpasset til aktuell belastning, kan redusere energiforbruket med opptil 75 %.

I tillegg til dette kan aggregatet brukes fleksibelt i alle standard strømnett, på grunn av at aggregatet støtter flere spenninger, noe som gjør det lettere for bedrifter som bruker aggregatet i ulike markeder. Standardiserte kommunikasjonsgrensesnitt muliggjør tilkobling til Industri 4.0 strukturer.

Konkurrerer med innovasjon
Rittals Managing Director Dr. Thomas Steffen, Director of Pre-Development Heiko Holighaus, og developer Juan Carlos Cacho Alonso, mottok prisen på det tyske Industri Innovasjons Forum i Stuttgart. Silke Krebs, minister for the State Ministry i Baden-Württemberg, hyllet vinnernes bidrag:

– Konkurransepresset på vår bransje er økende, og det er viktig å opprettholde innovasjonskraften. Prisen er et veldig bra incitament for mellomstore bedrifter. Det oppmuntrer til utvikling av kreative og brukerrettede innovasjoner og holder landet vårt attraktivt for nasjonale og internasjonale markeder

– Vi er svært glade for å motta denne prisen, uttalte Dr. Steffen i sitt foredrag under Innovasjons Forum i en pressemelding. Prisen viser at innovasjoner som" Blue e+ ikke bare gir fordeler for våre kunder – men også for samfunnet.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår