Rørkjøp med solid satsning på 2024

 
Rørkjøp med solid satsning på 2024Bildet: Administrerende direktør Frank Olsen (t.v.) og innkjøpsdirektør Per-Ivar Uggerud
Fremgangsrike forhandlinger med leverandører og partnere og en uovertruffen synlighet på sosiale medier gjør at Rørkjøp står sterkere enn noensinne i forkant av 2024, mener rørleggerkjeden.

- Takket være solide forhandlinger og sunne veivalg, har Rørkjøp-kjeden sikret seg bærekraftige samarbeidsavtaler med viktige leverandører som leverer de beste produktene. Dette gir medlemmene de beste forutsetningene for å lykkes godt i de utfordrende tider som venter, sier administrerende direktør i Rørkjøp Frank Olsen i en pressemelding.

– Rørkjøp har i høst sikret bedre avtaler for de neste årene enn kjeden hadde foregående periode, noe som må ansees å være en kjempesuksess. Alle våre tre grossistpartnere, Brødrene Dahl, Ahlsell og Heidenreich, er med videre på like premisser. Det sikrer at varetilgjengeligheten for Rørkjøps medlemmer over hele landet er best mulig. Rørkjøps slagord er «Det beste valget», og i tråd med det har vi har også ryddet i leverandørmassen for å sikre at våre aller beste partnere er med videre i en solid satsing med Rørkjøp-kjeden og våre medlemsbedrifter, sier Olsen.

SoMe gir jobber!

–  I 2024 vil aktivitetsnivået i bransjen gå ned som en konsekvens av at det er mindre penger i omløp, at mye er blitt dyrere og Norsk økonomi er mer presset, sier Frank Olsen. 

Til tross for det står han sterk i troen på at kjeden og medlemsbedriftene er godt rustet for fremtiden. I flere år har kjeden jobbet strategisk med sosiale medier, med en langsiktig strategi om å nå ut til flest mulig. Nå er Rørkjøp størst av alle i VVS-bransjen på sosiale medier, og kan konstatere at satsingen betaler seg. I trange tider er synlighet, ikke minst på nett, viktig: 

– Takket være Rørkjøp-kjedens suksess på sosiale medier renner det inn oppdrag fra kunder over hele landet. Dette gir våre medlemsbedrifter arbeid hver eneste dag! Vår langsiktige satsing blir nå tidenes belønning for medlemmene, ikke minst nå når markedet synes å bli noe tøffere gjennom vinteren, sier han.  

Mange nyttige verktøy

Gode innkjøpsavtaler og synlighet hos kundene er viktig i tider når konkurransen blir strammere.  Rørkjøp-kjeden har også flere verktøy i verktøykassen som hjelper medlemmene med å bli mer lønnsomme.

– I usikre tider står de beste bedriftene frem og tar plass via sitt gode omdømme. Det vil være kjedene med de mest komplette verktøykassene som står igjen som vinnere når konkurransen hardner til. Innkjøp er viktig, men å bruke penger riktig er enda viktigere, sier Olsen og peker på at Rørkjøp har satset mye på å utvikle IT-verktøy som hjelper medlemmene med å ta gode valg, som tilfører kjedens medlemsbedrifter verdi og sparer kostnader.

–  Rørkjøp-familien består av hardt arbeidende kollegaer på kjedekontoret, alle våre gode medlemsbedrifter og ikke minst alle våre hardt arbeidende partnere. Det er en stor familie som jobber mot de samme målene og jeg gleder meg til 2024, selv om det kan bli utfordrende, avslutter Olsen.

 

 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår